ANKARA-SİNCAN 5.NOTERLİĞİ'NE PERSONEL ALIMI

  • duyduğuma göre sanırım bazı sıkıntılar oluyormuş pek personel dayanmıyormus ama nedenini bilmiyorum yeni noterlik değil eski noterlik ankara gibi yerde o kadar iş arayan varken biride bendim 4 ay öncesine kadar personel sııntısı anlam veremıyorum

  • Değerli meslektaşlarım görüşlerinize katılmamak elde değil ama meslektaşlarımızdan belki bazı arkadaşlarımıza ekmek kapısı olur diye yazdım forma birlik beraberlik diyoruz ama çok zor!! misal Umut Bey şuan çalışmıyor kaç çoçuğu var , ev kira, nasıl geçiniyor ailesinden dolayı noter ne kadar kötü olsada çalışmak zorunda sebebi ekmek parası.

  • Bence bu sistem nasılsa aynı şekilde gidecek. statü birliği sağlansa bile katipler arasında fiyat birliğini sağlamak imkansız. aynı ilde hemen hemen aynı işi yapan iki noterlikte bir başkatip 1200 tl maaş alırken diğer noterlikteki düz katip 2000 lira maaş alıyor. şimdi maaşları eşitlesen olmaz. nasıl olurki ; bir taban maaş belirlenip gayri safiden belli bir yüzdeyi kıdemine göre katiplere verilebilir. başkatiplere veznedarlara kasa tazminatı verilebilir. ne bileyim bişeyler yapılır gibi de kim uğraşacak şimdi bu kadar düzenlemeyle.

  • ARKADAŞLAR BEN DE ANKARA 37. NOTERLİĞİ'NDE BAŞKATİP İKEN 17 EKİMDE İŞTEN AYRILMAK ZORUNDA KALDIM.ŞUAN ACİL İŞE İHTİYACIM VAR. BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIN 0533 603 25 77 NOLU TELEFONA NOT BIRAKMALARI RİCA OLUNUR. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

  • Hemde baya sorunlu az bile anlatılmıştır bence.Yeni ayrıldım işten 1 sene içinde 40 personel rahat değiştirdik.En uzun çalışan personeli bendim ben bugün istifamı verdim.Başkatibimiz yoktu zaten diğer personellerde memnun değil.Rabbim kimseyi düşürmesin Sincan 5.Noterliğine diyorum sadece...Herkese ii çalışmalar