• ..... Sendikasına ait ..TJT22 plaka sayılı aracın 10.12.2011 tarihinde karıştığı hasarlı trafik kazası nedeniyle, hasara uğrayan ..T 9769, ..T9766, ..T9755 plaka sayılı araçlarımızın hasarları tamamen karşılanmış olduğundanh araç sahibi ... Sendikasından ve araç sürücüsünden, gerek şahıs olarak veya gerekse sigorta şirketleri aracılığıyla hiçbir ad altında bir tazmin talebimizin bulunmadığını, bu haklarımızdan feragat ettiğimizi beyan ve kabul ederiz.


    Arkadaşlar üç kişiye ait feragat sözleşmesi getirdiler, bu feragate değer yazmam gerekirmi, bi de araç plakaları ve sahipleri ayrı kişiler, üçünüde ayrı ayrı mı yapmam gerekir, bi arada olurmu?

  • Değerli meslektaşım feragatten ziyade genel ibra olabilir.Şöyleki ...sendikasına ait olup,tarihinde meydana gelen trafik kazası neticesi hasar gören ...plaka sayılı aracımın tüm tamir ve hasar giderleri ilgili sendika tarafından karşılandığından gerek sendikanın ve gerekse araç sürücüsünün zimmetini umumi olarak ibra ediyorum.Bu kaza ile ilgili olarak bundan böyle herhangi bir hak talebinde bulunmayacağımı gayri kabili rücu olmak üzere beyan ve kabul ederim.

  • Cabir bey, gerdikleri metni istiyorlar, ben bunun başlığıına feragat ve ibraname yazsam, sonuna [size=2]bu haklarımdan feragat ettiğimi ve ilgililerini ibra ettiğimi beyan ederim desem, metnin altına da feragat ve ibra değeri: ... TL. desem, 30.1 den değer girip kessem nasıl olur? :) [/size]

  • :) Olur, olur Duygu hanım benimki bir görüş idi.Neden olmasın demokrasilerde çare tükenmez,sonuçta hukuka,ahlaka ve adaba mugayir bir durum söz konusu olmadığına göre, biraz bizden birazda onlardan ilaveler yapmak suretiyle ortaya bir şekil çıkar elbette.Selamlar.