SGK MUVAFAKATI

  • MUVAFAKATNAME



    (3.KİŞİNİN VERGİ BORCUNA KARŞILIK KENDİ TAŞINMAZININ VERGİ DAİRESİNCE İPOTEK EDİLMESİ İÇİN)





    ..... İLİ, ...... İLÇESİ, .... (MAH.KÖYÜ) .... MEVKİNDE BULUNAN TAPUNUN .... PAFTA, .... ADA, ... PARSEL NOLU KAYITLI .... TL BEDELLİ TAŞINMAZIN .... VERGİ DAİRESİNE ... VERGİ SİCİL NUMARASINDA KAYITLI .... NIN VERGİ DAİRESİNE OLAN BORCUNA KARŞILIK BU VERGİ DAİRESİ LEHİNE İPOTEK EDİLMESİNE RIZA VE MUVAFAKATIMIN BULUNDUĞUNUN BEYAN VE KABUL EDERİM.







    ARKADAŞLAR BİR MÜŞTERİMİZ BU ÖRNEKTE BİR MUVAFAKATNAME İSTİYOR. ANCAK GAYRİMENKUL YERİNE ARAÇ ÜZERİNE REHİN KONULACAK VE BORÇ SGK'YA. BU İŞLEMİN VEZNE KODU NE OLMALIDIR.?

  • kod:37.1,ancak...


    SGK'ya olan borç miktarı belirtilmeli,..........şirketin .........TL borcuna mukabil sahibi bulunduğum ....Plakalı...model....Marka vasıtamın üzerine SGK tarafından rehin veya haciz konulmasına muvafakat ederim.


    aracın kasko değeri,ile rehin değerinden hangisi yüksek ise o değer esas alınmalı.

    *İnsanlar arasında iyilikten başka hiçbir üstünlük kabul etmem. Karakterin olmadığı yerde,<br />ne büyük sanatçı, ne de büyük mücadele adamı vardır. Orada var olan, zamanın yok ettiği,<br />içleri boş yaratıklardır. Bütün mesele, büyük görünmek değil, gerçekten büyük olmaktır.<br />*Beethoven*