Posts by AVNİ ŞEN

    Merhaba arkadaşlar.
    Noterliğimizden 31.01.2013 tarihinde yabancı uyrukluya satış yapıldı. Trafikten tescil ettiremedi. TNB ve Emniyet Müdürlüğü'ne yazışma sonucunda 05.03.2013 tarihinde satış iptal edildi. İade makbuzu kesildi. TNB ile görüştüğümüzde araç tescil ve trafik belgelerinin dönemlik vergi dökümünden birer adet düşülmesi gerektiği söylendi. Ocak ayı 2.dönem beyannamesi ilgili vergi dairesine verildi.

    Dönemlik vergi dökümünden araç tescil ve trafik belgelerini düşerken hangi dönemden düşüm yapmamız gerekiyor ve bundan sonra hangi yolu izlememiz gerekiyor?

    [size=5]Bakırköy 20.Noterliği'ne yetiştirilmek üzere en az 2 yıllık üniversite mezunu, askerliğini yapmış erkek eleman alınacaktır. İlgilenenlerin Noterliğimiz Başkatibi AVNİ ŞEN'e şahsen müracaat etmeleri duyurulur.[/size]

    MAVİ TEBLİGAT YALNIZCA İLK GÖNDERİMDE MUHATABIN ADRESİNE ULAŞILAMAMASI VE TEBLİGATIN İADE EDİLMESİ DURUMUNDA NÜFUSA DAYALI ADRES SORGULAMA SİSTEMİNDEN ADRESİ SORGULANIP YENİDEN TEBLİĞ YAPILDIĞINDA KIRTASİYEDEN ALINAN MAVİ RENKLİ BOŞ A 4 KAĞITINA TEBLİGATI YAZDIRABİLİRSİNİZ.

    Merhaba arkadaşlar. Bir muhasebeci dernek defteri tasdik ettirmek istiyor fakat bu derneğin iktisadi teşekkül defteriymiş. Biz bu defteri sisteme kayıt etmemiz gerekiyor mu? Eğer gerekiyorsa mükellef türüne hangisini seçmemiz gerekiyor? Yoksa diğer dernek defterleri gibi sisteme kayıt etmeden direk vezneden apartman defteri olarak mı makbuz kesmemiz gerekiyor? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.