SİTEDE YAYIMLANAN ÖRNEK İŞLEMLERİN GOOGLEDE GÖRÜNTÜLENMESİ

  • Merhaba arkadaşlar 2013 yılında bir arkadaşın Kura Çekilişi ile ilgili örnek işlem istemesi sonucu kendim yapmış olduğum kura çekiliş tutanağını sitede yayımladım ve o zaman o arkadaş ve eminim başka arkadaşlarda ondan istifade etmişlerdir.Fakat bugün sabah kura çekilişinin tarafı olan Okul yetkilisinin bizzat beni araması sonucunda sitede yayınlamış olduğum kura çekiliş tutanağı GOOGLE'DE görüntülenebildiğini farkettik.



    1.Bizim birbirimize örnek işlem olarak attığımız evraklar nasıl oluyorda Goog'lede görüntülenebiliyor.?
    2.Böyle bir açıklık varsa açıklığın kapatılması için gereken önlemler alınmalıdır.

  • Merhaba,



    Söz konusu örneğin hangi bölüme atıldığı çok önemlidir. Birbirinize özelden bir örnek atıldı ise bu zaten görünmez. Velakin Noterlik İşlem Örnekleri kısmı googleye açıktır.



    Googleye açık olan kısımları şifresiz bir şekilde sitemize girip, forum bölümüne tıklamanız halinde görmüş olacaksınız.



    Zira işlem örneklerinin saklanacak bir tarafıda yoktur. Sizin paylaşımınızda ilgilinin ismi ve buna benzer özel bilgileri yer alıyorsa burada paylaşımınızda bir hata olduğu kanaatine varırım.



    Zira sunacağınız örnek işlemlerinde her hangi bir kişinin bilgilerini izinsiz paylaşmanız yanlış olacaktır.



    Konunun tarafımıza bildirilmesi üzerine bu konuya ilişkin mesajınız veri tabanından silinmiştir.


    Bu ve bunun benzeri her konuda bizleri bilgilendirmenizi, paylaşımlarınızda özel bilgilere yer vermemenizi önemle rica ederim.



    Zira arkadaşlar her ne kadar konu googleye kapalı olsada, olmasada. Bu sanal alemin çok fazla gizliliğinden bahsedemiyor olmamız hepinizin takdirindedir.



    Saygılarımla