ARÇELİK BEYAZ EŞYA MAĞDURLARI

  • Tekrar tekrar geçmiş olsun Sultan hanım. Allah tekrar ve daha kötülerini yaşatmasın. Bende grubunuza katıldım. Umarım size bir yardımımız dokunur.

    Hiçbir zaman çıktığın kapıyı hızla çarpma, geri dönmek isteyebilirsin.!

    Mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenleyen zeyyal ().

  • Bende şans işi olduğunu düşünüyordum fakat dün ablamın dolabı dondurmamaya başladı daha 1 ay oldu alalı arçelik marka ve servisi aradık aldığımız cevap ne biliyormusunuz kapılarını açın 2 saat dondurur tekrar :D :D :D :D

  • Valla ne diyeyim arkadaşlar tabiki beyaz eşya şans işi ama ben yinede evime asla birdaha arçelik ürünlerinden sokmam oğlumun kaza olayında sonra biliyorsunuz bir hafta hastanede yattık çapa araştırmada müşade odasında bizim yanımızdaki yatakdada bir itfaiye eri yatıyordu iş kazası nedeni ile ayak bileğini kırmıştı herneyse o nedenle bir sürü itfaiyeci onu ziyarete geldiği sırada gelenlerin ve orada yatan hastaya da sordum beyaz eşya nedeni ile yangınlar cok oluyormu genelde hangi markalardan oluyor die sordum onlarda beyaz eşya yangının son yıllarda artığını her markadan olabildiğini ama en çookkkk ARÇELİK VE BEKO dan olduğunu söylediler bunu söyleyen yalnız ben değilim yani özetle şuki arçelik benim için bitmiştir ve mümkün ise imkanınız var ise değiştirin tabiki bu herkesin başına gelecek die bir kaide yok ama gelmeyecek diede bir garantisi yok Allah dan dileğim kimseye böyle birşey yaşatmasın ve göstermesin birdaha bu arada sevgi cim sen zaten en büyük tehlikeye girmek üzere sin zaten arçelik evlilik riski yanında hiç kalır :)