servis kartı devri

  • İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM
    DAİRE BAŞKANLIĞI TOPLU ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN VERİLME 00092076
    TAŞIMACILIK KART NOLU servis taşımacılığı kartımdaki hakkının tamamını 7.000,00 tl.
    yedibintl. bedel karşılığında devir alana devir ettim
    böyle bir devir yapılabilirmi acaba?

  • Yapılır. hem satıcının hemde alıcının adlarına düzenlenmiş Ulaşım Daire Başkanlığı Toplu Ulaşım Daire Hizmetleri Müdürlüğü tarafından verilen servis taşımacılığı yetki belgelerinin mevcut olması lazım. (yani alıcı da yetki belgesini almış olmalı) ayrıca satıcının kullandığı araca verilen servis taşımacılığı kartı 'nı da isteyin.



    Ben devir eden .................... T.C. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nden ............ tarih ve ................. Numaralı ................ Plakalı araçla ilgili olarak sahibi bulunduğum Servis Taşımacılığı Kartımdaki bilumum haklarımı ........................... 'ya ........................ bedel karşılığında devir ettim. Devir bedelini nakten ve tamamen aldım. Başka bir alacağımın kalmadığını beyan ve kabul
    ederim.
    Ben devir alan ....................... T.C. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nden ..................tarih ve ............. Numaralı .............. Plakalı araç için verilen Servis Taşımacılığı Kartındaki bilumum haklarını ................... T.C. Kimlik Numaralı ................. isimli kişiden ....................... bedel karşılığında devir aldım. Devir bedelini nakten ve tamamen ödediğimi, herhangi bir borcumun kalmadığını beyan ve Kabul ederim.