okul gezisi için muvafakt- Acil-

  • [size=2] Yukarıda ad, soyad ve doğumu yazılı çocuğumuzun yapılacak olan okul gezisinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti' ne gitmesine, kendi adına pasaport almasına, tek başına dilediği şekil ve şartlarda dileği ulaşım araçları ile yurt dışına çıkmasına, yurt dışından dönmesine muvafakat ederiz

    Arkadaşlar bu şekilde yazdım. Herhangi bir hatam var mı? Teşekkürler..[/size]

  • Henüz reşit olmayıp Eşim ... KAYABAŞI ile müşterek velayetimiz altında bulunan Küçük kızımız 11.01.1997 Doğumlu ... T.C. Kimlik Nolu .. KAYABAŞI] olan çocuğumuzun yanlız başına yurt dışına çıkmasına, kendi adına pasaport almasına, temdit ettirmesine, yurt dışında eğitim ve öğretim görmesine, eğitim amaçlı yurt dışına çıkmasına, ikamet etmesine, seyahat etmesine, vize almasına, bu husustaki işlemlerin ifasına baba sıfatıyla rıza ve muvafakat ederim. Ayrıca kızımız Sıla KAYABAŞI'nın adına Emniyet Müdürlüğü, pasaport daireleri ile sair resmi kurum ve kuruluşlara müracaatla pasaportu teslim almaya, teslim ve tesellüm süresini uzatmaya, vize ettirmeye, bu husustan dolayı gerekli iş ve işlemleri takip ve sonuçlandırmaya, imzalanması gerekli evrakları imzalamaya, beyan ve taahhütlerde bulunmaya,........, in yapmasına rıza ve muvafakat ederim.

    <p>Başkaları hakkında kötü şey söyleyenlerin, kendilerine söyleyecekleri iyi bir şeyi yoktur...</p>

  • Safter ;

    Ayrıca kızımız Sıla KAYABAŞI'nın adına Emniyet Müdürlüğü, pasaport daireleri ile sair resmi kurum ve kuruluşlara müracaatla pasaportu teslim almaya, teslim ve tesellüm süresini uzatmaya, vize ettirmeye, bu husustan dolayı gerekli iş ve işlemleri takip ve sonuçlandırmaya, imzalanması gerekli evrakları imzalamaya, beyan ve taahhütlerde bulunmaya,........, in yapmasına rıza ve muvafakat ederim.

    bu kısmı vekalete kaçmış sanki :)

  • Abi yurt dışına giden öğrencilerden bu yetkıyı ıstıyormuş emnıyet öğretmenlerını yazıyorlar onlar bu işleri yapıyor. :)

    <p>Başkaları hakkında kötü şey söyleyenlerin, kendilerine söyleyecekleri iyi bir şeyi yoktur...</p>

  • Sende ozaman bir muvafakat öğretmenlerine birde vekalet hazırlayı ver. Uyanıklık yapıp hepsini bir işlemde bitirmeye çalışmasınlar :)

  • Yukarıda ad, soyad ve doğumu yazılı çocuğumuzun kendi adına pasaport almasına, tek başına dilediği şekil ve şartlarda, dilediği ulaşım araçları ile yurt dışına çıkmasına, yurtdışından dönmesine, [[Aynı Zamanda T.C. Kimlik Nolu, MEMET ORAL, isimli şahısla birlikte yurt dışına çıkmasına, Kalmasına, Yurt dışından dönmesine, bu şahıs çocuğumuza gerek yurt içinde gerekse yurt dışı seyahatinde refakat etmesine, refakatçı olarak çocuğumla birlikte bulunmalasına ve]] pasaportuna yazılmasına muvafakat ederiz.

  • [size=2] Yukarıda ad, soyad ve doğumu yazılı çocuğumuzun kendi adına pasaport almasına, vizelerini yaptırmasına, sürelerini uzattırmasına, 18 TEMMUZ - 08 AĞUSTOS 2013 tarihleri arasında İngiltere yaz okuluna ve 08 - 10 AĞUSTOS 2013 tarihleri arasındada Fransa gezisine öğretmenleri HACER GENCELLİ (T.C. No:12325915198) ile SEBLA TURGUT (T.C. No: 20477325000) ile dilediği şekil ve şartlarda, dilediği ulaşım araçları ile yurt dışına çıkmasına, yurtdışından dönmesine, yurt dışanda eğitim ve öğrenim görmesine, spor aktiviteleri yapmasına, gezi ve seyahatler yapmasına, sağlık imkanlarından yararlanmasına , [/size][size=2][rıza gösterip ][/size][size=2]muvafakat ederiz[/size]