Posts by sena

    DÜZENLEME ŞEKLİNDE [ÇEKİLİŞ TESBİT TUTANAĞI]

    [İkibinoniki yılı Eylül ayının onyedinci günü 17.09.2012]
    Aşağıda mühür ve imzası bulunan ben
    [ NOTERİ][][>][İ][] adresindeki dairemde görev yaparken [yanıma gelen] ve T.C. ÇALIŞMA ve İŞ İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AKSARAY ÇALIŞMA ve İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ'nden verilme 22.03.2012 tarih ve B.13.1.TİK.2.68.00.00.230.09/82390 sayılı TYÇP kura Çekim Listesi konulu yazıya göre; TÜRKİYE ÇALIŞMA ve İŞ KURUMU AKSARAY İL MÜDÜRLÜĞÜ'ne izafeten hareket eden ve gösterdikleri [ ......ile Ağaçören Belediye Başkanlığını temsilen katılacak olan Belediye başkanı sıfatıyla hareket eden ve gösterdiği ; .....,Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında İl Müdürlüğü ile Ağaçören Belediye Başkanlığı ile 14.03.2012 tarihinde imzalanan sözleşme çercevesinde ekli 30 kişilik müracat listesine göre Ağaçören Belediye Başkanlığınca belirlenen ağaç dikimi, çevre düzenlemesi ve alanlarında çalıştırılmak üzere 15 asil ve 15 kişilik de yedek kişi listesinin kura çekiminde hazır bulunarak NK 61 maddesi uyarınca bu konuda tutanak düzenlenmesini istediler][] Kendilerini yukarıda yazılı kimliklerinden tanıdığım gibi, yasal yeteneklerinin bulunduğunu ve okuryazar olduklarını da anladım. Söz konusu yazıda, Türkiye Çalışma ve İş Kurumu Genel Müdürlüğü Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Ağaçören Belediyesi arasında yapılan protokol gereğince, Noter Kura Çekim Masraflarının Ağaçören Belediye Başkanlığınca karşılanacağı belirtilmiştir.
    İlgililerin Vaki Daveti üzerine 23.03.2012 tarihinde kur'a çekiminin yapılacağı Ağaçören Belediye Binası Ağaçören/Aksaray adresindeki yere gittim. Saat 10:00'da Kur'a çekimine başlandı. Adı geçen Türkiye Çalışma ve İş Kurumu Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nün kura çekilişine ilişkin 22.03.2012 tarih ve B.13.1.TİK.2.68.00.00.230.09/82390 sayılı yazısı görüldü.
    Bunun üzerine kura çekimine ilişkin gerekli hazırlık işlemlerine başlanıldı 22.03.2012 tarih ve B.13.1.TİK.2.68.00.00.230.09/82390 sayılı yazı ekinde 30 kişilik müracat listesine göre TÜRKİYE ÇALIŞMA ve İŞ KURUMU AKSARAY ÇALIŞMA ve İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ'ne ait kura çekimine katılacak üyelerin adını, soyadını ve T.C. kimlik numarasını belirten kura isim listesindeki bilgiler aynı ölçüde kesilmiş ve mühürlenilmiş ayrı kağıtlara yazıldı. 30 kişinin isim ve T.C. kimlik Numaralarının isim listesiyle uygunluğu tarafımdan kontrol edildi. Sırayla tek tek isimleri okunup, katlanarak kur'a kabına konuldu. Tarafımdan sırayla kur'a kabından birer kağıt alınarak yüksek sesle okundu. Bu şekilde Ağaçören Belediye Başkanlığınca belirlenen Ağaç dikimi, çevre düzenlemesi ve alanlarında çalıştırılmak üzere 15 asil kişinin ismi kura kabından çekilerek belirlendi. Çekilen kur'a kağıtlarına çekiliş sırasına göre sıra numaları yazıldı. 15 asil kişinin isimlerinin belirlenmesinden sonra aynı şekilde 15 yedek kişinin kura çekilişine geçildi. Sırayla 15 yedek kişinin ismi kura kabından tek tek çekilerek belirlendi. Çekilen kura kağıtlarına çekiliş sırasına göre sıra numaraları yazıldı. Ağaçören Belediye Başkanlığınca belirlenen ağaç dikim alanlarında çalıştırılmak üzere 15 asil ve 15 yedek kişinin kura çekimi tamamlandıktan sonra, 15 asil ve 15 yedek kişiler tutanağa yazılarak kur'a çekimi bu şekilde yapıldı.


     
    Aksaray İl Müdürlüğü ve Ağaçören Belediyesi Arasında imzalanan sözleşme gereği Ağaçören Belediyesinde toplum yararına çalışma proğramı kapsamında alınacak ağaç dikim ve çevre temizliği işlerinde çalıştırılacak işçilerin kura çekim listesi


    SIRA NO: TC. NO : ADI SOYADI :


     
     
     
    Kur'a çekimi sonucunda Ağaçören Belediye Başkanlığınca belirlenen ağaç dikimi, çevre düzenlemesi ve çevre temizliği alanlarında çalıştırılmak üzere 15 asil ve 15 yedek kişi listesi Ek'te yazılı olduğu şekilde belirlendi.
    Tutulan bu çekiliş tutanağının altı Türkiye Çalışma ve İş Kurumu Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü personellerinden İl Müdürü ..., Memur ...... ve VHKİ....... ile Ağaçören Belediye Başkanlığını temsilen katılacak olan Belediye Başkanı .... ve tarafımdan imzalanarak mühürlendi.
    [][][][][İkibinoniki yılı Eylül ayının onyedinci günü 17.09.2012]

    İLGİLİLER :
    [][] []
    []
    [] []

    TÜRKİYE İŞ KURUMU AKSARAY İL MÜDÜRLÜĞÜ adına



     
     
     
     
    Ağaçören Belediyesi Başkanlığını temsilen Belediye Başkanı


     
     


    bende özgür beye aynen katılıyorum


    haberim yoktu diyemezki aynı evrakta imzaları var, onay şerhine birde saat yazmışım. Farklı noterliklerde imzaları onaylansa belki haberimiz yoktu derler ama aynı işlem aynı anda imza atıyorlar.
    evrakın arka tarafına muvafakat ettiklerine dair el yazıları ile yazı yazdırdım ama makbuz konusunda tereddüt ettim,

    ögrenci kefalet senetlerinde, kefiller anne ve baba, eşler birbirlerine muvafakat vermelimidirler bu konu hakkında görüşünüz nedir?


    Saygıdeğer meslektaşlarım;


    Bir sorum olacaktı, düzenleme azilname hazırlamak istediğimizde sol üst köşede noterin ismi çıkıyor lakin NOTERLİĞİN İSMİ çıkmamakta. Sizde de aynı sorun varmıdır, çözüm için önerileriniz varmıdır?


    aynı sorun bizdede var