Posts by ALİYE

    Ali Bey teşekkür ederim.
    Ben yanlış izah ettim galiba, imha tesbiti derken
    süresi geçmiş yada kullanılmaması gereken ürünler için yapılan tesbiti kastetmiştim.

    ARKADAŞLAR GÜNAYDIN
    Daha önceden birkaç kez imha tesbiti yaptım. Ama örneklerimi kaybetmişim. İmha tesbiti ile ilgili örnekleriniz varsa bana gönderirseniz, sevininim. Şimdiden teşekkürler.

    ENVER BEY MERHABA
    PEKİ SİZ NEREDEN GİRİŞ YAPIYORSUNUZ. TNB 'DEN GİRİŞ YAPTIĞIMDA UYGULAMALAR BÖLÜMÜNDE NOTERLER İÇİN BURS VE TAAHHÜT SENEDİNE GİRİŞ BÖLÜMÜNÜ GÖSTERMİŞLER AMA kyk.gov.tr 'de E hizmetler'de böyle bir bölümü ben göremedim.

    ARKADAŞLAR ŞİMDİ BİR BURS VE TAAHHÜT SENEDİ GELDİ AMA SİSTEME GİRİŞ YAPAMIYORUM.TNB'nin vermiş olduğu kullanıcı adı ve şifremi girdiğimde geçersiz şifre uyarası yapıyor. Siz hiç bugün burs ve tahhüt senedi yaptınız mı.? Şimdiden teşekkür ederim.

    ARKADAŞLAR VERDİĞİNİZ CEVAPLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.PDF'Yİ BENDE WORD'E ATIP KÜÇÜLTMÜŞTÜM ZATEN AMA DEFTER ONAY LİSTESİNDEKİ FORMAT WORD'E PDF dosyasındaki gibi görüntüsü KONTROL AÇISINDAN güzel olmadığı için kullanmak istemedim. Daha sonra fotokopiside sol tarafı boşluk bırakarak küçültüp çekerek şimdilik bunu hallettik.

    Günaydın Arkadaşlar
    Defter onay listesini NPS Numaralarınıda alarak tarafımıza PDF olarak göndermişler. Bizde bu listelere yevmiye numarası verebilmek için sol taraflarında biraz boşluk bırakmak istedik. Bunu nasıl yapacağımız hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

    ERKAN BEY VERDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. YANLIZ BEN ŞUF'A (ÖNALIM SÖZLEŞMESİ YAZACAĞIM. ŞUF'A (ÖNALIM SÖZLEŞMESİ)'NDEN FERAGAT HAZIRLAMAYACAĞIM.ŞUF'A (ÖNALIM SÖZLEŞMESİ) İLE İLGİLİ ARAŞTIRMA YAPTIĞIMDA BU SÖZLEŞMEDE BEDEL YAZILMASININ ZORUNLU OLDUĞUNU GÖRDÜM.

    ARKADAŞLAR ARALIK AYINDA DEFTER TASDİKLERİNDE TOPLU KAYIT MAKBUZU VARDI. DEFTERLERİ TOPLU KESEBİLİYORDUK. ŞİMDİ Kİ SİSTEMDE DEFTER KAYITLARINI GİRERKEN TEK TEK F5 F3 YAPILMASI GEREKİYOR. MAKBUZU TOPLU KESMEBİLMEMİZ İÇİN NASIL BİR YOL İZLEMEMİZ GEREKİYOR.

    MERHABA ARKARDAŞLAR
    ŞUF'A HAKKI İLE İLGİLİ BUGÜN BİR SÖZLEŞME HAZIRLAMAM GEREKİYOR. BU SÖZLEŞMEDE ARSANIN DEĞERİNİ YAZMAM GEREKLİ, BUNUN İÇİN ARSA RAYİÇ DEĞERİNİ İLGİLİDEN İSTEYECEĞİM, SÖZLEŞMEDE AYRICA BU HAKKIN KULLANILMASI İLE İLGİLİ SÜREYİ VE TAPUYA MÜNFERİDEN ŞERH YETKİSİNİ YAZACAĞIM. BUNUN DIŞINDA SÖZLEŞMEDE YAZMAM GEREKEN BİRŞEY VARMI.? ŞUF'A HAKKI SÖZLEŞMESİ İLE İLGİLİ BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.

    GİP'DE SORGULAMA HATASI VERİYOR. AYRICA ALICISI ŞAHIS OLAN BİRKAÇ SATIŞ'DA MTV KİMLİK BİLGİLERİ UYUMSUZ DİYE HATA VERDİ. İLGİLİYİ VERGİ DAİRESİNE YÖNDENDİRDİĞİMİZDE KENDİ KAYITLARINDA HATA OLMADIĞINI BİLDİRDİLER.