araç satışlarında cinsi kısmındaki detaylar hakkında

  • akadaşlar bi kamyon satışı yaptım ve kamyonun ruhsaı eski ruhsatlardan cinsi kısmında kamyon yazıyor ve sistemde ise kamyon-açık kasa yazıyor ben stışı yaptıktan sonra ilgili trafikten ruhsatını almaya gitmiş ve logo igşletmek isteiş araç açık kasayadığı için trafik logoyu işlememiş ve proje cizdirip muayeneye sokması geretiğini söylemiş ilgili ise 20 gün önce kapalı kasa olarak muayene yaptıdığı için tekrar muayene yaptrmak istmemekte. ne yapılması gerekir sizce fatura birazcık bize kesilmek isteniyorda .

  • sayın gara yeğenim..
    sen O ilgili ye deki madem aracın kapalı kasa olduğunun muayenesini 20 gün önceyaptırdın Satştan önce ne diye gidipte trafiğe işletmedin diye sor bakalım..

  • Yani pess yahu.Nedr bu trafikten çektiğimiz ayıp yahu.
    Kızdım biraz kusuruma bakmayın.Sayın arkadaşım zaten biryeri sıkışan hemen ihaleyi bizim uhdemize bırakıyor(hep bu 657 yüzünden). Bendede buna benzer bir durum oldu. Asbis sisteminin ilk günlerinde yazımdaki arkadaşımla birlikte satışı yapıyordum. Ruhsatında hususi yazıyordu, satıştan sonra geçici belgede kapalı kasa kamyonet yazdı. Alıcı beni tel.ile aradı. Bende telefonda adamı sakinleştirdikten sonra, trafik şb.inde bir polis arkadaşım vardı onu aradım,ben hallederim Murat dedi .Polnete girip cinsini tekrar hususiye çvirdi ve sorun halledildi.Sizdede buna benzer bir işlem olabilir:saygılarımla...

  • BENCE BİZ SİSTEMDE NEYİ GÖRÜYORSAK O ŞEKİLDE YAPARIZ.ONUN İÇİNDE VATANDAŞI TRAFİĞE YÖNLENDİRİN.HATA ONLARIN.CEZASINI DA ONLAR ÇEKSİN.SİZİN SİSTEM DIŞINA ÇIKMANIZMÜMKÜN DEĞİLDİR.VALLAHA BU NE YA GÜNAH KEÇESİ OLDUK VALLA.GELEN BİZE GİDEN BİZE.ALLAH SABIR VERSİN.

  • ruhsatta yakıt türü benzinli yazıyor. sistemde dizel. araç aslında benzinliymiş. adamları trafiğe yolluyoruz gitmiyorlar yahu. neymiş efendim siz öyle yapın işlemi sizce ne sakıncası var diyorlar. Madem öyle biz niye ruhsatla sistemdeki bilgileri kontrol ediyoruz. Adamlar bir trafik bir noter arada mekik dokumaktan bıkıyorlar haliyle ama. Bizim elimizden birşey gelmiyor ki. Verdiler bize satışları ama vatandaşa laf anlatmaktan dilimizde tüy bitiyor. Trafik şube bizim köşemizde millet buraya geliyor ha bire. Laf anlasalar neyse. Trafiğin yanlışlarıyla hem biz hem vatandaş uğraşıyor.

  • esra hanım bendede aynısı oldu araç bayburt plakaydı dizel yerine benzinli yazmışlar
    gönderdim trafiğe trafik yeni ruhsat vermiş orda dizel olmuş satışı öyle yaptım .Bilginiz olsun Saygılar...