VAN'da Noterliklere Saldırı


  • Şiddetle kınıyorum ve geçmiş olsun diyorum orda ki halkı tahrik etmeye çalışıyorlar ama hiçbir zaman başarılı olamazlar çünkü kendileri bir avuç insan topluluğu burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ asla bölemezler .


    Aynı Duygu ve Düşüncelerle nefretle olayları kınıyor, Noterler ve Noter çalışanlarına çok geçmiş olsun diliyorum.

  • İstanbul 5.Noter de saldırılardan nasibini almış sanırım.Bu tür saldırıları yapan ve yaptıranlar insan mı arkadaşlar,şiddetle kınıyorum ve geçmiş olsun diliyorum.

  • Değerli meslektaşlarım ;


    Bizlerin görevi vatandaşlar arasındaki hukuki anlaşmazlıkları önlemektir. Bunun için önce birbirimiz içinde anlaşmamız en doğrusu olacaktır.


    Biz Türk'e , Kürt'e, Alevi'ye, Sünni'ye , Laz'ına, Çerkez'ine, Tatar'ına, Roman'ına vel hasıl her görüş ve gruba saygı içinde olmalıyız. İnsanlar inandıkları herşeyi savunabilir ve özgürce ifade edebilirler.


    Biz bunlara ne zaman mı karşı çıkarız ? .. Düşünceyi kötü niyetli fiile döktükleri zaman, bizi birbirimize düşürdükleri zaman....


    Yanlız bizler akıllı olursak son yazdığım maddeyi yapamazlar, bizler birbirimize düşmeyelim saygımızı ve ufkumuzu küçültmeyelim. Kötü niyetli emellerin maşası olmayalım..


    Aklım ve fikrim yettiğince düşüncemizi sunduk,


    Forum yönetimi olarak işin açıkcası bu konulara pek girmeyide istemiyor ve bu tür konu dışı mesajlarıda hoş bulmuyoruz..


    Herkesin uygunsuz mesajını silmektense bir açıklama yapıp konuyu bu şekilde kilitlemeyi uygun buldum. Gerekçem ise konu elbette kınanacak konu ama maşa olmayı istemiyoruz.



    Saygılarımla