• Arkadaşlar daha önce bu konu ile ilgili görüş soruldumu bilmiyorum birden gazla Vekaletname eklemelerde gerek düzenleme olsun gerek onaylama olsun vekalet ekleme yaptığımda bilgisayar kilitleniyor. bu konuda görüşü olan varmı ?

  • Herhalde proğramdan kaynaklanan bişi sanırım.


    Bende de oluyor. o donmalar
    gerek işlem yaparken gerekse yazım netten yazışmalar kısmından bir üst yazı yazarken alan hesaplaması yapıyor bilgisayar donuyor, kesin proğram hatası var bunda...

  • Genel de tüm bilgisayarlarda oluyor bu tamamen Yazım.net den kaynaklanan 1 sorun, çoğunlukla düzenleme yada bahsettiğiniz gibi birden fazla (tex) onaylama-düzenleme eklendiğinde sayfa&karakter hesaplamasından oluyor. Bu gibi durumlarda işlemi dökmeden önce KAYDET tıklamanız faydalı olacaktır. 1 de yapmış olduğunuz işlemi Ctrl+A komple işaretleyip, Ctrl+C kopyalayıp, yeni boş işlemlerden boş form açıpta Ctrl+V yapıştır yapıp burdan dökmeniz-çıktı almanız kısmen işinizi kolaşlaştıracaktır.
    (Not: Sık kullanılanlar-Son kayıtları ne kadar çok olsun derseniz buda yazım.net data'sında çoğalıyor bununda kısmen de olsa kasma-donma yapıyor, arada 1 örneğin beyanname gibi gereksiz dosyaların sık kullanılanlar-son kayıtları silerseniz hissedilir derecede yazım.net de hızlılık-performansda artış göreceğiniz malumunuzdur.)
    Bilgiyasarınızın özelliklerin de de kaynaklanır, İşlemci&Ram vesair donanımlar...!