ÜCRETSİZ OFİS PROGRAMI - OPEN OFFİCE

  • SAYIN MESLEKTAŞLARIM;


    MİCROSOFT OFFİCE BİLİNDİĞİ ÜZERE ÜCRETLİ BİR UYGULAMADIR. 30 GÜN DENEME SÜRÜMÜNDEN SONRA KAPANMAKTADIR.



    OPEN OFFİCE İLE HERŞEYİ DÜZENLEYEBİLİRSİNİZ . WORD , EXCEL ,POWERPOİNT , ACCESS


    OpenOffice.org (OO.o veya OOo) Oracle tarafından geliştirilen bir büro yazılımları topluluğudur. Bir sözcük işlemcisi, hesap tablosu, sunu, vektörel çizim, ve veritabanı yazılımı içerir. Birçok farklı platform için uygundur; Microsoft Windows, Unix temelli işletim sistemleri (Solaris ve Linux vb.) ve MAC OS X gibi. Microsoft Office ve OpenDocument tekbiçimini destekler, ücretsizdir.


    OpenOffice.Org, StarOffice'in kodlarını temel alınır, StarDivision tarafından geliştirilen bir ofis paketi, 1999 Ağustos'ta Sun Microsystems tarafından elde edildi. Paketin kaynak kodu, 2000 Temmuz'da açık hale geldi; Microsoft Office'in pazar egemenliğini kırma amacıyla, yüksek kaliteli ve açık bir seçenek durumuna geldi. Uygulama paketi için kaynak kodu, daha önceden iki farklı ruhsata sahipti: GNU kısıtlı umumi, (LGPL) ruhsat verir, ve Sun sanayi tekbiçim kaynak ruhsatı (SISSL); 2.0 sürümüyle birlikte kod, sadece LGPL ile ruhsatlı duruma geldi.


    OpenOffice.org'un 1. sürümü için Java Runtime Environment (JRE) gerekmekteydi ve bu ise SUN firmasına bağlı olmak anlamına geldiği için 2. sürümden itibaren farklı ve açık kaynak kodlu Java ürünlerinin altında çalışması (örneğin GNU Classpath) için çabalar yoğunlaştı. Sonucunda Red Hat, Fedora'da bunu başardı ve şu anda SUN ileride Java'yı da GPL ruhsatı altında dağıtacağını duyurdu.


    Telif hakları yasalarından dolayı yazılım "OpenOffice" değil, "OpenOffice.org" olarak anılmaktadır. Genel olarak OO.org veya OOo olarak kısaltılmaktadır.


    OpenOffice, ISO onaylı uluslararası tekbiçimlere dayalı belge biçimi olan ODF (Open Document Format) biçiminin yanı sıra, Microsoft Office dosyalarını da kullanabilmektedir. OpenOffice belgeleri PDF ve Macromedia Flash dosyaları olarak kaydedilebilir; bu dosya biçimlerini açmak için gereken yazılımlar oldukça yaygın oldukları için bu özellik belgelerin taşınabilirliğini arttırır.


    OpenOffice.org'un Türkçe dil desteği bulunmaktadır.


    http://hotfile.com/dl/13578763…0/open_ofiice_33.rar.html


    RAR SİFRESİ : yunusemrekoroglu


    SAYGILARIMLA..


  • Merhaba,



    Paylaşımın ve bilgilendirmen için teşekkürler Yunus, senin gibi genç arkadaşların bu tür başarı ve isteklerini görmek bana ümit veriyor doğrusu...



    Paylaşım ve yardımlarının devamını beklemekteyim.


    Teşekkürler


  • Merak etme Muharrem Abi sende aldığımız bayrağı dalgalandıracağım inş.
    devamı gelecek ilgin için teşekkür ederim.

  • Yunus Emre kardeşim, senden ricam programları yayınlarken telif hakları konusuna dikkat etmendir. Ellerine sağlık güzel paylaşımların için.


  • Yunus Emre kardeşim, senden ricam programları yayınlarken telif hakları konusuna dikkat etmendir. Ellerine sağlık güzel paylaşımların için.


    EVT ÜCRETSİZ PAYLAŞIMLARI PAYLAŞIYORUM METİNİN İÇİNDE DE AÇIKLADIM ZATEN TAMAMEN ÜCRETSİZ (FREEWARE) PAYLAŞIMLAR YAPACAĞIM MERAK ETMEYİN NOTER KATİBİYİZ YASALARA UYARIZ :)


  • Noterliğimizin bir bilgisayarına yükledim sorunsuz çalışıyor...
    Paylaşım için teşekkürler.


    BENDE TEŞEKKÜR EDERİM ONUR BEY OPEN OFFİCENİN MİCROSOFT OFFİCEDEN EXTRA ÖZELLİĞİ BELGELERİ PDF VE FLASH OLARAKDA KAYIT EDEBİLİYORSUNUZ


  • evet programı inceledikçe incelikleri ortaya çıkıyor kendi bilgisayarıma yüklemek için orjinal olan windows yazılımlarını silmem gerekiyor beni düşündüren konu bu :)


    LİSANSLI İSE BENCE KALDIRMA SEN OFFİCE KULLANMAYA DEVAM ET AMA BİR ARKADAŞIN YADA BAŞKA BİR PC OLDUĞU ZAMAN KURARSIN
    PARAN BOŞA GİTMESİN LİSANSLI YA ONDAN DİYORUM

  • http://tr.libreoffice.org/download/


    LibreOffice, Windows, Macintosh ve Linux için güçlü ve ücretsiz bir ofis yazılımıdır. LibreOffice, bir ofis yazılımı olmanın ötesinde sunduğu bileşenlerle, tam anlamıyla bir kişisel üretkenlik takımıdır. LibreOffice’in size sunduğu; Writer(Kelime İşlemci), Calc(Hesap Tablosu), Impress(Sunum), Draw(Çizim), Math(Matematik) ve Base(Veritabanı) uygulamalarının zengin özellikleriyle, bütün belge oluşturma ve veri işleme ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. LibreOffice için destek ve belgellendirmesi ücretsiz olarak; kullanıcı, katkıcı ve geliştiricilerden oluşan geniş, güçlü ve kararlı topluluğumuz tarafından sizlere sunulmaktadır.



    MİCROSOFT OFİS PROGRAMINA ALTERNATİF


    1-OPEN OFFİS'E ALTERNATİF
    2-LibreOffice, Windows,