2012 KATİBİADİL ETKİNLİĞİ

  • ETKİNLİĞE KATILMAK İSTERMİSİNİZ ? 0

    1. KESİNLİKLE KATILACAĞIM (0) 0%
    2. KATILMAYACAĞIM (0) 0%
    3. KARARSIZIM (0) 0%
    4. FİYAT PAHALI (0) 0%

    Merhaba, ETKİNLİK İPTAL EDİLMİŞTİR. DETAYLI BİLGİ İÇİN KONUYU İNCELEYİNİZ.


    2012 Etkinliğimize ait bilgiler aşağıdadır. Bu programa katılacak arkadaşlarımızın veya katılmayacak arkadaşlarımınız muhakkak oy vermeleri gerekmektedir.


    Buna göre rezerve yapılacak ve uygulamaya konulacaktır.


    Etkinlik bedeli Otel hariç yaklaşık 180 TL olup, otel için tek kişi , iki kişi, üç kişi oda fiyatları değişmektedir.


    Fakat yaklaşık 3. kişilik oda : 35 TL
    2. kişilik oda : 55 TL
    1. kişilik oda : 90- 120 TL


    arasındadır.


    Teşekkürler

  • 2 Günlük istanbul turu bence çok uygun fiyatı üç kişi aynı odada kalsak ne olurki zaten sabaha kadar lobilerde muhabbet ediyoruz birkaç saat birlikte uyuruz 215 tl nereye vermiyoruz ki bence uygundur tabi yinede karar sizin arkadaşlar. saygılar.

  • bize mesafe uzaklığı ve birde Müfettiş teftişine denk geldiği için katılamayacağım. Tüm arkadaşlarıma sağlıklı huzurlu eğlenceler dilerim. Saygılarımla Murat AYYILDIZ ÇERMİK NOTER BAŞKATİBİ

  • Etkinlik programı çok güzel, Site yönetimine ve emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Bizde inşallah eşimle birlikte katılıyoruz.
    Hem mesleki, hem dostlukların kurulması, birlik ve beraberliğimiz için etkinlikler gerçekten çok olumlu ve verimli geçmektedir.
    Yönetime ve emeği geçen meslektaşlarımıza tekrar şükranlarımı sunuyorum.
    Selamlar.

  • Değerli Başkatibim,


    Güzel düşünce ve dileklerinizden dolayı teşekkür ederiz. Sizi görmekten onur duyarım.


    Ayrıyeten sayı yeterince yüksek olmaması durumunda etkinliğin iptal edileceği bilgisinide vermek isterim.


    Saygılarımla

  • Dostlarla bir araya gelmekten bizde çok onur duyarız.


    Henüz erken çoğu meslektaşımızın haberi olmayabilir yada tam karar vermemiş olabilirler. Arkadaşlarımıza çevremize duyuralım hem havalar da biraz daha açılsın katılımın çok iyi olacağını düşünüyorum.


    Selamlar.

  • Merhaba,


    Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda, günlük yaşantı ve geçim zorluklarının organizeyi olumsuzlaştırması nedeni ile etkinliğimiz iptal edilmiştir.


    Söz konusu etkinlik maliyetinin 100 TL ye indirilmesi durumunda herkesin katılabileceği fakat bu fiyatların altında bir rakam sunulamadığı da bir gerçektir.


    Bizim amacımızı eğlenmek ve birlikteliği pekiştirmek olduğundan bu gibi faaliyetlerimiz olmaktadır.


    İşte bu nedenle farklı bir politika izleyeceğiz.


    Politikamız şöyledir.


    Her bölgenin büyük veya tarihi bir şehrinde o bölgedeki meslektaşlarımızın organize yapmalarına destek vermek,


    Bulunduğumuz bölge ve ilde bölgesel organize yapmak veya yapılan organizelere destek vermek,


    şeklindedir.


    Politikamızın amacı organizeye katılacak meslektaşlarımızın, yol ve otel ücretinden kurtulması, daha ekonomik bir şekilde organize yapması ve birliğin sağlanmasıdır.


    Takdir edersiniz ki burası İstanbul ve ben yoğun bir Noterlikte görev yapmaktayım. Bütün bu yoğunluğuma rağmen elimden geleni yapıyor, site ile ilgileniyor, organize için zaman ayırıyor ve sizleri asla yanlız bırakmıyorum. Fakat ekonomi konusunda elimden hiç birşey gelmiyor , herkesin bütçesi ayrı ... sözlerimi bu şekilde bitirirken herkesin 4 Nisan Türkiye Noter Katipleri gününü şimdiden kutlarım.


    Saygılarımla


    İstanbul 13. Noter Başkatibi
    Muharrem ŞEKER

  • Sayın site yöneticileri ve emeği geçen üstadlarımla meslektaşlarımı saygıyla sözüme başlamak istiyorum biz D.Bakır Noter odası personelleri ve katip, Başkatip arkadaşlar en ufak bir fırsat veya resmi tatil bayram tatillerinde hemen değerlendirmeye geçiyoruz artı tüm arkadaşlarımızla dostluklarıda pekiştiriyoruz hemen bir örnek vereyim 20 nisan akşamı bir aksilik çıkmazsa en az 15 veya daha fazlası ile mersin gezimiz var bu güzergah üzerinde görümeye kayde değer yerleride ziyaret edeceğiz bu hususta emeği geçen değerli arkadaşımız Noter Odası Genel Sekreterimiz Veysel Acay' ın titiz çalışmaları sonucu her fırsatta gezi yapıyoruz bu konuda bilgilerinize sunuyorum. Tüm arkadaşlarımı sonsuz Selam ve Saygılarımı sunarım. Murat AYYILDIZ ÇERMİK NOTER BAŞKATİBİ