orman suçları için taahhüt ve kefaletname

  • orman suçları için taahhütname ve kefaletname hazırlayacam işlemin içine neler eklemem lazım vezne kodu ne olmalı ve eş muvafakatnamesi içeriği nasıldır varsa bir örneğini paylaşabilirmisiniz bir kaç noterlikle görüştüm muvafakatnameyi ayrı hazırla ondanda harç almam gerekiyormuş yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar

  • Hazır matbu evrakları var değer oluyor onlarda, hazır metin olduğu için sadece imza onayı yapıyorsunuz. Sanıyorum iki tanede kefil oluyor onlarda uzun zamandır yapmadım kefillerin eşlerindende muvafakat alıyorsunuz. Taahhütü 33.1 den değeri girip yapıyorsunuz.

  • [size=2][/size]

    [size=2]TAAHHÜTNAME ve KEFALETNAME[/size]

    [size=2][/size]

    [/size][size=2] BORÇLU[/size][size=2] [/size][size=2] :[/size][size=2]
    [/size][size=2][/size][size=2] [/size][size=2]

    [/size][size=2][/size][size=2]

    [/size][size=2] MÜŞTEREK BORÇLU[/size][size=2] [/size][size=2] :[/size][size=2][/size][size=2]
    [/size][size=2] MÜTESELSİL KEFİLLER[/size][size=2] [/size][size=2][/size][size=2]: [/size][size=2]
    [/size][size=2][/size][size=2] [/size][size=2]

    [/size][size=2]
    Orman suçu iddiası ile el konulan ve idarece ......
    [/size][size=2] TL fiyat taktiri yapılan .....[/size][size=2] Plakalı ....[/size][size=2] Motor seri no’lu ...[/size][size=2] Şasi seri no’lu ....[/size][size=2] Modeli .....[/size][size=2] Markalı ....[/size][size=2] taktir edilen .....[/size][size=2] bedeli aynen kabul ediyorum. Suçta kullanıldığı iddiası ile el konulan ....[/size][size=2] dava sonunda müsaderesine karar verilmesi halinde yukarıda olunduğu şekliyle .... .... [/size][size=2]Orman İşletme Müdürlüğü’ne aynen teslim etmeğe, aynen teslimi imkansız hale gelmişse, ilgili Orman İşletme Müdürlüğünce takdir olunan toplam ....[/size][size=2] bedeli hiçbir ihtara gerek kalmaksızın borçlu ve müşterek müteselsil kefil sıfatı ile nakten ve bir defada ......[/size][size=2] Orman İşletme Müdürlüğü’ne ödemeyi ve aracın müsaderesine karar verilip satışa çıkarıldığı taktirde fiyat tutanağındaki niteliğe göre, belirlenecek değer takdir edilen değerden farklı olduğunda, aradaki farkı ödemeyi, suçta kullanılan aracın iadesi halinde, her ne sebeple olursa olsun, takdir olunan ......[/size][size=2] TL değerden daha düşük değerde satılması halinde, aradaki farkı tebliğ tarihinden itibaren 15 (ONBEŞ ) günlük süre içerisinde nakten ödemeyi gecikme halinde yasal faiz ödemeyi, tebligatın aşağıda belirtilen adresime yapılmasını adres değişikliklerini ilgili kuruma bildireceğimi. Aksi taktirde bildirdiğimiz adrese yapılan tebligatın geçerli olacağını ihtilaf halinde ..... [/size][size=2]icra dairesi ve Mahkemelerinin yetkili olacağını borçlu ve müşterek müteselsil kefiller olarak kabul, beyan ve taahhüt ederiz.
    [/size][size=2]

    [/size][size=2] BORÇLU [/size][size=2][/t][/t][/t]
    [/size][size=2] :[/size][size=2]
    [/size][size=2][/size][size=2]
    [/size][size=2]  [/size][size=2]

    [/size][size=2] MÜŞTEREK BORÇLU MÜTESELSİL KEFİLLER[/size][size=2][/t][/t][/t]
    [/size][size=2][/size][size=2]
    [/size][size=2] KEFİLLER EVLİ İSELER EŞLERİNİN MUVAFAKATLERİNİ UNUTMAYIN ![/size][size=2]
    [/size][size=2][/size][size=2]
  • Eski senelerde hafta başları bu orman suçu taahhüt ve kefaletinden 3-5 tane yapardık.


    Bu işler gelmez oldu ne oldu bu işlere,
    eskiden pek çok oluyordu bu işler.





    Orman idaresi zabıt varakasında kefil olacakların Ticaret ve Sanayi odasına kayıtlı olmaları şartını arıyordu, esnaf odasına kayıtlı veya haricen kefilleri kabül etmezdi. şimdi değiştimi değişmedimi hatırlamıyorum.