15 YILLIK DENEYİMİM İLE HATAY-GAZİANTEP-ADANA BÖLGELERİNDE PERSONEL ARAYAN.

  • Halen Niğde/Çiftlik Noterliğinde görev yapmaktayım. 15 yıllık deneyimim ile Hatay ve ilçeleri, Adana ve ilçeleri,Kilis ili, Gaziantep ve ilçelerinde deneyimli personele ihtiyacı olanlar.



    Noterlik muhasebe ve SSK işlemlerini ve beyannamelerini rahatlıkla yapmaktayım.
    AHMET DEMİR - 0538 9308373

  • :) :) Değerli meslektaşım 15 senelik deneyimden bahsediyorsunuz "Noterlik işleri hariç" diyorsunuz konu pek anlaşılamadı!!!!

  • :) Değerli meslektaşım şöyle diyebiylirmiyiz "15 yıllık deneyimli personelim noterliğin rutin tüm işleri dahil olmak üzere; muvazene defterini tutma,tüm beyannamelerini yapma gibi konularda da bilgiliyim"

    Sizin için iş bulmak zor olmasa gerek,sizin gibi yetenekli arkadaşlara her zaman ihtiyaç olduğunu biliyorum.Selam ve sevgilerimle.

  • Malesef arkadaşlar henüz bir iş bulamadım. Daha doğrusu İskenderun 3. Noterliğinde 2 ay kadar görev yaptım ama malümünüz bazı noterlerimiz bedavadan biraz fazlasına çalıştırmak istediklerinden dolayı anlaşma sağlanamadı. Sen gel 16 yılını ver mesleğe Noterliğin bütün işlerini yapabilme kapasiteye sahip ol üstüne bütün muhasebe işlemlerine vakıf ol, arapça, kürtçe ve rusça dillerine hakim ol sonrada sana teklif edilen ücret 1200 lira olsun oda yetmedi ilçeden ilçeye gidiş geliş yap 500 lirasını yola ver 500 lira kira öde eeee çoluk çocuk ne yiyecek nasıl geçinecek.