Kyk Yurtdışı öğrenci taahhüt tasdikleri Hk.

  • [size=2][color=rgb(51, 51, 51)]Değerli Üyelerimiz,[/color][color=rgb(51, 51, 51)]Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından yurt dışından burs veya öğrenim kredisi almaya hak kazanan öğrencilerin senet verme sürelerinin bugün (17.12.2013) itibari ile başladığı bildirilmiştir.


    Senet döküm sayfalarına 2013-2014 öğretim yılı yurt dışında okuyan öğrencilerin Kredi Taahhüt ve Kefalet Senedine [/color][color=rgb(59, 89, 152)]www.kyk.gov.tr[/color][color=rgb(51, 51, 51)] internet adresimizin E-HİZMETLER linki altında “Yurt Dışında Öğrenim Gören Öğrencilerin Burs/Kredi Taahhütnameleri İçin TIKLAYINIZ.” bölümünden ulaşılabilecektir.


    Geçen sene değiştirilen noterlik şifreleri sıfırlanmıştır. Bu sayfalara giriş şifrenizi bilmiyorsanız lütfen TNBnline Üye Ana Sayfasındaki "Kredi Yurtlar Kurumu Sistemine Giriş Şifreniz için Burayı Tıklayınız" bölümünü kullanınız.


    Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından verilecek yurt dışı Burs/Kredi Taahhüt Senetleri daha önceki yıllarda olduğu gibi internet ortamında alınarak noterliklerde onaylanacaktır.


    Burs/Kredi Taahhüt Senetleri'nin internet ortamından alınarak Noterliklerde onaylama işlemi 2008/36 sayılı genelge esasları doğrultusunda yapılacaktır.


    Bilgilerinize sunarız.


    Saygılarımızla.


    Bilgi İşlem Müdürlüğü[/color][/size]

    <p>Başkaları hakkında kötü şey söyleyenlerin, kendilerine söyleyecekleri iyi bir şeyi yoktur...</p>