Posts by tragedya


    BİLGİ İÇİN TŞK EDERİZ.
    MALUM TNB PROĞRAMLARI WİNDOWS 7 DE UYUM SAĞLANAMADI, YENİ NOTER OTOMASYON SİSTEMİNE GEÇİLECEK BAKALIM BU DURUMDA HANGİ İŞLETİM SİSTEMİNİ KULLANICAZ O ZAMAN BELKİM LAZIM OLUUR. O ZAMANA KADAR BANA GÖRE EN İYİSİ XP DOĞAN GÖRÜNÜMLÜ ŞAHİN EMSALİ BİR KAÇ GÖRSEL SKINS YÜKLENİNCE MÜBAREK XP OLUYOR WİNDOWS 7 AZ DAHA ZORLARSAK WİNDOWS 8 DE YAPARIZ T.C VATANDAŞI OLARAK ......!


    Evde Yazim.Net olmadıgından test edemedim calışırmı uyumlu bilemiyorum ama gerçekten harika yapmışlar


    her şey bir arada mesela e-postalar diye bölüm var gmail , hotmail ,facebook, aklınıza gelen tüm maiileri kaydediyorsunuz tek bir platformdan hepsi oraya geliyor gmialden de mail gelse oraya geliyor hotmailden mesaj gelse oraya geliyor.


    Messaging;anlık mesajlaşmada öle skype ,msn,facebook anlık mesajlaşma hesaplarının hepsi bir platformda anlık olarak facedende yazsalar oraya geliyor hotmailden yazsalarda hepsini 1 kanaldan takip ediyorsunuz.


    Favori Team diye bir bölüm yapmışlar;Favori takımını seciyorsunuz o takımla ilgili son haberler oyuncular ilk 11 kac mac oynamıs kac mac kaybetmiş her şey yazıyor yalnızca futbolda degil tenis,ve aklınza gelen tüm spor dallarının takımı var , suan türkçe desteği yoktu manchasteri unitedi sectim cok hos güzel yapmıslar bence bu deneme sürümüydü 26 eylülde yeni sürümü gelince olur gibi türk ligi

    Ticari merkezi yazılı olan diye başlayan metinde normal ünvan


    aşağıdaki şti'ni temsilen yazan bölümde Tasfiye Halinde diye ekle başına tamamdır

    Artık her gün gazete almak zorunda değilsiniz! Bu program sayesinde günlük gazetelerin ön sayfalarını okuyabilirsiniz. Program açılırken gazetelerin yüklenmesi için biraz beklemeniz gerekebilir. İşte bu program sayesinde ön sayfalarını okuyabileceğiniz gazeteler:


    Türkiye
    Vakit
    Yeni Asya
    Yeni Şafak
    Zaman
    Radikal
    Referans
    Star
    Takvim
    Tercüman
    Güneş
    Fanatik
    Fotomaç
    Fotospor
    Milli Gazete
    Akşam
    Cumhuriyet
    Bugün
    Dünya
    Gözcü
    Sabah
    Hürriyet
    Milliyet
    Vatan
    Posta
    programı alttan indirebilirsiniz....


    [eklenti yönetici tarafından silindi]

    On Parmak klavye yazı yazmak isteyenler için güzel, kullanışlı ve ücretsiz bir programdır. Q ve F klavyede çalışabilirsiniz. Programın 3 seviyesi bulunmaktadır.


    Bunlar:


    Acemi
    İyi
    Profesyonel


    Q yada F klavye olarak çalışmak istediğiniz ortamı seçebiliyorsunuz.
    10 Parmak Klavye Programının Kurulumu:


    Onparmak klavye programı indirdikten sonra çalıştırıp, karşınıza çıkacak penceredeki "Unzip" e basınız! Bilgisayarınızdaki C sürücüsüne kurulum klasörü gelecektir. Klasörün içinde bulunan "Setup" dosyasına çift tıklayarak programı kurabilirsiniz.


    Programı alttan tıklayarak indirebilirsiniz.Daha önce paylastıgım hotkeyden daha kapsamlı..Yararlı olması dileğiyle

    KLASÖR ŞİFRELEME


    Bilgisayarınızda size özel bir klasörün olmasını ve bu klasöre yalnızca kendinizin şifreyle girebilmenizi istiyorsanız Microsoft Private Folder tam size göre. Microsoft’un bu yazılımı sayesinde masaüstünde My Private Folder adında size özel bir dosya oluşturulacak ve program kurulumunda belirlediğiniz şifreyle bu klasöre giriş yapabileceksiniz.


    altta program var tıklayıp indirebilirsiniz...(Freeware)

    Windowsu yeniden kurmanız gerek, Artık aktiv etmeyle uğraşmayın.Windowsu yeni bir kurulumdan sonra tekrar Aktive Etmeyin!


    Eğer Windows XP’ yi tekrar kurduysanız tekrar aktive etmeniz gerekecektir. Aşağıdaki işlemleri yaparsanız artık buna gerek kalmayacak! Sadece system32 klasöründeki (Bu klasör genelde c:winnt/system32 veya c:windows/system32 şeklindedir) wpa.dbl dosyasının bir yedeğini alınız. Ve Windows XP’ yi tekrar kurduğunuz zaman sadece bu dosyayı system32 klasörüne kopyaladığınız zaman tekrar aktive etmenize gerek kalmayacaktır.


    Bilgisayarınızdaki yüklü Windows un aktive edilip edilmediğini biliyormusunuz?
    Windows XP’nin Aktive Edilip Edilmediğini Anlamak için,
    Başlat -> Çalıştır (veya Start -> Run) ‘a gelerek “oobe/msoobe /a” (tırnaklar dahil değil) yazın ve entera basın.
    Aktive olup olmadığını görebilirsiniz.

    [Blocked Image: http://windows-8-consumer-preview-start-screen.jpg]


    Dünyada en yaygın kullanılan işletim sistemi Windows'un yeni sürümü Windows 8 resmen duyuruldu. Kısa bir süre önce RTM (üretici versiyonu) ile bilgisayar üreten firmaların kullanımına sunulan Windows 8, şimdi de TechNet ve MSDN aboneleri için olan versiyonla karşımıza çıkıyor.


    Ancak bu sürümü elde edebilmek için geliştirici ya da kurum olmak gerekiyor ve Microsoft tarafından kayıtlı kullanıcı olunması lazım. Öte yandan son kullanıcıları da unutmayan Microsoft, Windows 8'in Enterprise sürümünün 90 günlük ücretsiz bir versiyonunu da ücretsiz olarak indirmeye açtı. Bu sürüm güncellenemeyecek ve 90 günün sonunda bir daha kullanılamayacak.


    Hem 32 hem 64 Bit sürümleri bulunan Windows 8 Enterprise sürümünü indirmek için bu sayfaya gitmeniz yeterli. Ücretsiz 90 günlük sürümde Türkçe dil desteği bulunmuyor ve dosya boyutları yaklaşık 2.5 GB.


    LİNK : http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows-8/download


    Ürün Anahtarı: TK8TP-9JN6P-7X7WW-RFFTV-B7QPF (90 Gün Ücretsiz)