RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMASI

  • Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun!

  • Ramazan ayını üzülerek uğurluyoruz.İnşallah;Oruçlarımızı hakkıyla tutabilmiş, anlamına varabilmişizdir.Çünki Oruç, "Aç kalmaktan" öte bir şeydi...Sabırdı, Şükürdü, Doymaktan ziyade doyurmaktı.. "Acım, Susadım, Günler çok uzun" diye sızlanmaktan ziyade, erdemdi,vakardı... ve en önemlisi; Oruç tutmak, "Bir gelenek olmaktan ziyade; ...Allah içindi, İbadetti, İslamın şartıydı!!"Bir ramazanı daha uğurlarken... Dilerizki, Allah Kabul etmiş olsun... ÂMİN.
    Tüm meslektaşlarımın Ramazan Bayramı mübarek olsun.Sevdikleriniz ile beraber sağlık içinde daha nice Bayramlar geçirmenizi temenni ederim.

    <p>" Derdi dünya olanın, dünya kadar derdi olur..."</p>

    Mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenleyen rzye ().

  • Kemalettin kardeşim böyle bir atılımı arife günü yapmanı bekliyordum zaten. Zira iyide oldu sağol varol kardeşim. Bayram Ramazan-ı şerifin ödülüdür derler. Allahım Ramazanın tekrarını nasip etsin. Bayramı coşkuyla, birlik ve beraberlikle, sıla-i rahimle, mutluluklarla yüklü olarak geçirmemizi cümlemize müyesser eylesin inşallah. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum arkadaşlar.

  • HAYAT YASAMAYI, VEFA HATIRLAMAYI, DOSTLUK PAYLASMAYI, OZEL GUNLER iSE HATIRLANMAYI BiLENLER iCiN VARDIR. BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN

    Sabır, suskunluk değil, işitilmeyen bir feryattır!....<br />Her kişinin değil, er kişinin harcıdır.

  • Değerli Meslektaşlarım;


    Sevdiklerinizle birlikte mutlu, gelecek kaygısından uzak, şeker gibi bir bayram diliyorum


    selamlar

    Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız.

    Mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenleyen Mahmut Bürke ().

  • Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Tüm meslektaşlarımn ve yakınlarının Ramazan Bayramınız kutlu olsun!
    :)

  • Her gecenin bir sabahı olduğu gibi, oruç ayının sonu da bir sevinç ve mutluluk günü olan Ramazan Bayramıdır. Bu günde sevgimizi ve sevincimizi gösterirken cömert olalım ki mutluluğumuz kat kat artsın. Bu duygular içerisinde tüm meslektaşlarımın bayramını tekrar tebrik eder, hayırlı bir ramazan bayramı dilerim. Selam ve saygılarımı sunuyorum.



    BAYRAMINIZ KUTLU, MUTLU, HUZURLU OLSUN.....

  • Barışa, huzura en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Ramazan Bayramı'nın; kaynaştırıcı, bütünleştirici, aradaki dargınlıkları ortadan kaldıran, kucaklayıcı olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı'nın kardeşlik bağlarını güçlendirmesini, huzuru ve barışı tesis etmesine vesile olmasını diler, tüm meslektaşlarımın bayramını kutlarım.

    Beni kötü biri olarak hatırlamanızın hiç sakıncası yok..!<br />Bana en çok iyi biri olduğumda zarar verdiniz...

  • Allah sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı daha nice bayramlara kavuşturması dileği ile tüm meslektaşlarımın Ramazan Bayramını kutlarım.

  • Ramazan bayramı bütün Alemi İslama hayırlar ve güzellikler getirsin inşallah selam ve dua ile...

    <p>İNSANDA YOKSA EDEP... NEYLESİN MEDRESE NEYLESİN MEKTEP... OKUSA ALİM OLSA MERKEP... BAK YİNE MERKEP YİNE MERKEP...</p>

  • Tüm meslektaşlarımızın ramazan bayramını içten dileklerle kutlarım,
    sevdiklerinizle sağlık ve huzur dolu nice bayramlara.


    dargınlar, kırgınlar, küs olanlar
    bayram geldi barışın gari :)