ÖĞRENCİ BURS TAAHHÜTNAMELERİ

  • Sayın Meslektaşlarım,


    Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından 2010-2011 öğretim yılında kredi almak için müracaatta bulunan öğrenciler için senet verme süresi Kredi Yurtlar Kurumu tarafından 22-30.Aralık.2010 tarihleri arası olarak açıklanmıştır.


    Bu nedenle Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından verilecek yeni "Burs/Kredi Taahhüt Senetleri" daha önceki yıllarda olduğu gibi internet ortamında alınarak noterliklerde onaylanacaktır.


    "Burs/Kredi Taahhüt Senetleri"nin internet ortamından alınarak Noterliklerde onaylama işlemi 2008/36 sayılı genelge esasları doğrultusunda yapılacaktır.


    Saygılarımla.






    BAŞKAN
    Fahri KÖSE

  • oh oh oh defter tastiklerinin üzerine ne gider ama... :D :D :D bilgilendirme için teşekkürler...

    <p>İNSANDA YOKSA EDEP... NEYLESİN MEDRESE NEYLESİN MEKTEP... OKUSA ALİM OLSA MERKEP... BAK YİNE MERKEP YİNE MERKEP...</p>

  • Günaydın arkadaşlar, kyk sitesinde e-hizmetler de Noter için bölümü aktif değil sanırım, sizlerdede aynımı durumu acaba??

  • öğrenci taahhütnamelerinde 18 yaşından küçük olanlar için hem öğrencinin hemde velisinin imzası mı gerekli yoksa sadece velisinin imzası yeterli oluyor mu?
    bir de sadece velisinin imzası yeterli oluyor ise velisi olarak sadece baba yeterli mi yoksa anne ve baba birlikte olması mı gereklidir?
    değerli görüş ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar:)

  • Değerli Meslektaşlarım E hizmetlerde vermiyorlar adresi yazıyorum:
    http://www.kyk.gov.tr/SNT_2010…2b226.e38Pc3uTah0La40Re0#
    Anne baba ayrı yerde ise muavfakatname verip göndermesi ve mutlaka senede öğrencininde imzasının alınması gerekli, anne baba birlikte öğrencinin yanında ise üçününde kimlik onama şerhi yapılmak suretiyle üçünün imzası ile tamamlanmış olur, sadece annen veya sadece babanın muvafakatı yada imzası ile yapılmasını doğru bulmuyorum selam ve dua ile...

    <p>İNSANDA YOKSA EDEP... NEYLESİN MEDRESE NEYLESİN MEKTEP... OKUSA ALİM OLSA MERKEP... BAK YİNE MERKEP YİNE MERKEP...</p>