TRAFİK TESCİLE MAİL GÖNDERME HK.

  • ARKADAŞLAR ARAÇ SATIŞI SIRASINDA , EKRANDAKİ BİLGİLER İLE RUHSATTAKİ BİLGİLER BİRBİRİNİ TUTMADIĞI ZAMAN ŞAHISLARI TRAFİK TESCİLE KADAR GÖNDERMEMEK İÇİN PROĞRAMDAN MAİL ATILIYORMUŞ. BU NASIL YAPILIYOR BİR BİLGİSİ OLAN VAR MI?

  • sorgulama sırasında eğer Araç teknik bilgileri eksik diyor ise otomatik olarak mail gönderiyor. Yalnız bilgiler eğer uyumsuz ise tescile mutlaka göndermeniz lazım.

  • Bende otomatik atıyor diye biliyorum ama buradaki Trafik Memurları Noterler Kendileri gönderiyor diye iddia ediyorlar. Diğer noterler kendileri mail gönderiyorlarmış o şekilde değiştiriyorlarmış bende anlam veremedim...

  • GÜL HANIM TRAFİK BİLMİYOR BİZİM SİSTEMİ BURADAKİLERDE MEİL GÖNDER DEDİ BENDE SİSTEMİZİN O ŞEKİLDE OLMADIĞINI İZAH EDİNCE BİLDİKLERİ GİBİ OLMADIĞINI ANLADILAR ŞİMDİ TELEFON EDİYORUM DÜZELTİYORLAR. SELAM VE DUA İLE İYİ ÇALIŞMALAR ;)


  • GÜL HANIM TRAFİK BİLMİYOR BİZİM SİSTEMİ BURADAKİLERDE MEİL GÖNDER DEDİ BENDE SİSTEMİZİN O ŞEKİLDE OLMADIĞINI İZAH EDİNCE BİLDİKLERİ GİBİ OLMADIĞINI ANLADILAR ŞİMDİ TELEFON EDİYORUM DÜZELTİYORLAR. SELAM VE DUA İLE İYİ ÇALIŞMALAR ;)


    Böyle br trafik şubesinin bölgenizde olmasından dolayı çok şanslısınız... :)

  • Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Normalde bağlı bulunduğumuz Trafik telefonla her türlü değişikliği yapıyordu fakat diğer noterlik mail ile gönderiyormuş. Bundan sonra sizde öğrenin gönderin diye sözyleyince şaşırdım. O yüzden bilginizi almak istedim.

  • BEn bu bilgiler uyumsuz ise trafiğe gönderme mantığını anlamıyorum. Zaten plaka sahibi ile satışı yapanın kimlik bilgileri doğru değilse zaten satış olmuyor. zayiiden bile satış yapabiliyoruz. ozaman nerden biliyoruz kimin ne olduğunu. uyumsuzluk olup olmadığını, Plaka ile Tc varsa benim elimde ben yaparım o satışı vatandaşa eziyet etmenin bir anlamı varmı. Biz böyle git şunu düzelt bunu düzelttir dersek. Yarın birgün bu satış bizden gider sizlere söyleyim. Şahsen ben olsam, bana iki birde git şurası yanlış düzelt, git burası yanlış düzelttir dense, 1 yaparım 2 yaparım 3ncüye isyan bayrağını cekerim. veririm dilekçe satışın noterlerden alınmasını istiyorum satış esnasında yaşanan sıkıntılardan dolayı oraya buraya gitmek istemiyorum derim. Bunu içmizde demiyecek varsa çıksın vatandaş olarak. Satışdan esas olan T.C. ve Plaka değilmi. Şaşi de 1 rakam eksik olmuş. motorda bir harf yanlış yazılmış kimin umrunda biz noterlerin. niye aman başımız ağrımasın. Trafiğe gönderiyorum vatandaşı, trafikde bunu için niye gönderiyorlar sizi diyorlarmış.