DAİREDEN ÖRNEK

  • Kolay gelsin. Arkadaşlar daireden örnek almak isteyen vatandaş İstanbul'dan bizleri arayarak önceden yaptırmış olduğu vekaletten örnek istemektedir, gelmesinin mümkün olmadığını bildiren vatandaş posta yolu ile ulaştırabilmisiniz sorusuna tabiki bizde hayır öyle bir imkan olmadığını elden olacağını belirttik. Sorum; acaba noterlik kanalı ile bulunduğu noterliğe örnek gönderilebilirmi? böyle bir işlemle karşılaşan arkadaşlar varmı? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

  • Sedat Kardeşim;


    Noterlik Kanunu 95. Maddeye göre; Bulunduğu ilde bir noterliği aracı kılarak işlemi sizden talep edebilirler.


    Beni kötü biri olarak hatırlamanızın hiç sakıncası yok..!<br />Bana en çok iyi biri olduğumda zarar verdiniz...

  • m


    Kolay gelsin. Arkadaşlar daireden örnek almak isteyen vatandaş İstanbul'dan bizleri arayarak önceden yaptırmış olduğu vekaletten örnek istemektedir, gelmesinin mümkün olmadığını bildiren vatandaş posta yolu ile ulaştırabilmisiniz sorusuna tabiki bizde hayır öyle bir imkan olmadığını elden olacağını belirttik. Sorum; acaba noterlik kanalı ile bulunduğu noterliğe örnek gönderilebilirmi? böyle bir işlemle karşılaşan arkadaşlar varmı? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.



    Merhaba,
    Sizin noterliğinizin bulunduğu yerdeki bir tanıdığına örnek istediği işlemin suretini alabileceğine dair bir vekaletname vererek sorununu çözebilir.İyi çalışmalar.

  • Aracılık ücreti veznede genel ikmal bölümünden aracılık ücretinin bedeli yazılarak makbuz kesilebilir...

    İnanıyorsan savunduklarına arkasında duracaksın; gerek yok cellada çıkarıldığında darağacına; tabureye sen vuracaksın....