2011 YILI İKİNCİ YARISINDA GIDA, KİMYA VE ZİRAAT MÜH. UYGULANACAK ÜCRETLER HK.

  • Hukuk-16045


    Ankara, 29.07.2011


    Özü : Gıda işletmelerinde sorumlu yöneticilik yapacak, gıda, kimya ve ziraat mühendislerine 2011 yılının ikinci yarısında uygulanacak ücret miktarı hk.



    ........................ NOTER ODASI BAŞKANLIĞINA


    ........................ NOTERLİĞİNE



    TMMOB Gıda Mühendisleri Odası, gıda işletmelerinde sorumlu yöneticilik yapacak gıda, kimya ve ziraat mühendislerine 2011 yılı ikinci yarısında uygulanacak olan ücret miktarını belirleyerek 21.07.2011 tarihli ve 2011/0523 sayılı yazıyla Birliğimize bildirmiştir. Bu yazıda;


    "Gıda işletmelerinde istihdamı zorunlu sorumlu yönetici unvanı ile tam zamanlı olarak çalışacak olan üyelerimiz için 2011 yılı ikinci yarısında taban ücreti net 2.130,00.-TL (İki Bin Yüz Otuz Türk Lirası), brüt 2.975,28 TL (İki Bin Dokuz Yüz Yetmiş Beş Türk Lirası Yirmi Sekiz Kuruş) olarak tespit edilmiştir. Sözleşmelerde net ücretin yazılması hususunu bilgilerinize arz ederiz"


    denilmektedir.



    Bugünden itibaren, belirtilen işlemlerde net ve brüt ücretlerin ayrı ayrı gösterilmesini ve brüt ücretler üzerinden de tahakkukun yapılmasını rica ederim.


    Saygılarımla,



    Bilgi edinilmesini ve gereğini rica ederim.


    Saygılarımla.





    Fahri KÖSE


    BAŞKAN


    (Beyoğlu 37. Noteri)




    (GENEL YAZI : 80)

    &quot; Varsın olmasın hayatta her istediğimiz .<br />Biz olana &quot;Elhamdülillah&quot; olmayana da &quot;Eyvallah&quot; demesini biliriz.&quot;