Ziraat Bankası Maktu Vekalet Örneği

  • Sayın arkadaşlarım,
    Bugün, örneğini aşağıya aynen aktardığım matbu bir evrak geldi. Ben her hekadar teretdüt etsemde, evraktaki boşlukları daktilo ile doldurmak suretiyle, VEKALETNAME olarak işleme aldık. Herşeye rağmen acaba mı? diye de düşünmekteyim. Yorum ve önerilerinizi bekliyorum. Selam ve saygılar.





    TÜRKİYE CUMHURİYETİ ZİRAAT BANKASI
    ………………………………………. ŞUBESİ




    Vekilin Örnek İmzası :



    T.C.ziraat Bankasının ….. Şubesinde kiralamış olduğum/olduğumuz … sayılı kasayı açmak, içindekileri almak veya yeniden kıymet koymak üzere yukarıda örnek imzası bulunan ve …. Da oturan …… …’e tam yetki veriyorum/veriyoruz. Bu kasının (Anahtarını/Anahtarlarını) sözleşmemiz şartları altında kullanmak üzere kendisine verdim/verdik.


    Vekilin/vekilimiz bulunan ………… ‘ın süresi sonunda kirayı yenilemeğe veya sözleşmeyi bozmaya yetkisi vardır.


    Bu vekalet bankada mahfuz vekaletnameni özel sütununa günü ve saati ile birlikte yazıp imza etmeme/etmemize veya noter kanalıyle (Bankaya) ihbar edilene kadar yürürlükte kalacaktır. Vekalet anılan bu şekillerde birisi ile sona erdirilmedikçe veya yasalara göre vekilin iş bu kasayı açmak yetkisi kalkıpta keyfiyet Bankamıza bildirilmedikçe vekilin veya sair ilgili kişilerin kasayı açmış olmalarından dolayı Bankamızın herhangi sorum ve ödemeyi kabul etmiyeceği açık olarak kararlaştırılmıştır.


    İş bu vekalet mektubunu ……… tarihinde düzenleyip imzaladım/imzaladık.
    İmza


    :)

    "Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var benim! Bir de canımı okusa bile sevmekten vazgeçemediklerim.."


  • İçeriğine göre vekaletname...
    ancak bankanın veya vatandaşın hazırladığı örnek ilahi emir değil,yer yer düzenleme yapılıp,vekaletname olarak düzenlenebilir diye düşünüyorum.Kolay gelsin....

    *İnsanlar arasında iyilikten başka hiçbir üstünlük kabul etmem. Karakterin olmadığı yerde,<br />ne büyük sanatçı, ne de büyük mücadele adamı vardır. Orada var olan, zamanın yok ettiği,<br />içleri boş yaratıklardır. Bütün mesele, büyük görünmek değil, gerçekten büyük olmaktır.<br />*Beethoven*