SİTEMİZİN GOOGLEDE GÖRÜNEN KISIMLARI

  • Merhaba,



    Arkadaşlar sitemizin konu başlıklarının harici konu içerikleri ancak üyelere açıktır . Fakat bazı kodlama problemleri nedeni ile son mesajlar, wap bölümü, yazdır ,üyenin son gönderdiği mesaj gibi bölümler görünmekte olduğu değerli üyelerimiz tarafından tespit edilmiştir.


    Bazı üyelerimiz direk bize ulaşarak durumu bildirmiş bulunmaktadırlar. Kendilerine çok teşekkür ederim. Bazı üyelerimizde ortalığı karıştırarak tarafıma vermesi gereken bu bilgiyi arkadaşlar arasında kargaşaya neden olacak şekilde yaymakta ve ahanda açık buldum dercesine tavırlara girmektedir.Bu üyelerimizide ayrıyeten kınıyorum.


    Site ile ilgili bir durum olduğunda sitenin ilk kurulduğundan bu yana istekleriniz bölümü bulunmakta hatta özel bir sorun olabilir düşüncesi ile msn adresimiz olan admin@katibiadil.com mail adresi verilmektedir. Sorunu bize iletmek yerine farklı yollara girmeyi bir meslektaşıma açıkcası yakıştıramam çünki bu hareket çocukca ve yersizdir.


    Velhasıl söz konusu sorunlar bana iletildikten sonra gerekli düzeltmeler yapılmıştır. Bu hususta kimsenin kuşkusu olmasın isteyen deneyebilir.


    İlgi ve anlayışınız için teşekkürler.
    Muharrem ŞEKER

  • Muharrem bey,bu siteyi çocuğunuz gibi sevdiğinizi ve çok emek verdiğinizi biliyoruz.Ellerinize sağlık.Size ve bu siteye emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler.


    Gül GEDİKLİ