BİR KALP TANIDIM SİTEMİZDE....

  • selamun aleyküm kardeşlerim


    Adım kadir Katibiadil.com Sitesinin yapımında az çok emeği geçen kardeşinizim.


    Nışanlım Bayburtta görev yaptığından dolayı Bayburt ilinde iş bulmak zorundayım. Sizlerden rica ediyorum Bayburt Noter varsa aranızda Ücret çok önemli değil işe girmem de yardımcı olurmusunuz.Gerçekten zor durumdayım kardeşlerim Vesile olursanız sevinirim inşallah.


    Bilgisayar konusunda Office Programları konusunda son derece iyiyim. Kısa zamanda mevzuat yani teknik bilgiye sahip olacağımı düşünüyorum. 6 Aydır İşsisim.

  • Ben Bayburtlu'yum ama Bayburt 1 ve 2.Noterlik var eleman ihtiyaçları varmı yokmu bilemiyorum. Birde ilçesi DEMİRÖZÜ var orada noterlik var bildiğim kadarıyla 2.sene önce gitmiştim. Yalnız Noter var ihtiyacı olup olmadığını bilmiyorum. TNB sitesinden telefon numaralarını alıp arayabilirsiniz. İnşaallah iş bulusunuz dileğiyle.


  • Ben Bayburtlu'yum ama Bayburt 1 ve 2.Noterlik var eleman ihtiyaçları varmı yokmu bilemiyorum. Birde ilçesi DEMİRÖZÜ var orada noterlik var bildiğim kadarıyla 2.sene önce gitmiştim. Yalnız Noter var ihtiyacı olup olmadığını bilmiyorum. TNB sitesinden telefon numaralarını alıp arayabilirsiniz. İnşaallah iş bulusunuz dileğiyle.


    Zehmet edip bilgilendirmede bulunduğunuz için teşekkür ederim. Allah razı olsun ersin bey. İnanın ücret durumu çokda önemli değil aslında asgari ücret ile çalışabilirim.Yeterki alım olsa. ama sanırım ihtiyaçları yok. arayıp sormak istiyorum ama yetkili kimdir bilmiyorum. Mesene adresinizi ekledim. Müsait olduğunuzda konuşmak isterim. benim mesene adresim ehlibeyt_gules@hotmail.com

  • Kadir bey, bizim işlerin en yoğun dönemi hepimiz gece yarılarına kadar çalışıyoruz malesef, siteye vakit ayıramıyoruz. Ersin beyin dediği yolu deneyin bence arayıp konuşun.

  • Selamun aleyküm,



    Surat KARGO firmasında yetkili bir tanıdığınız varmıdır arkadaşlar. Bayburt merkez de şuan için SURAT KARGO şubesi açılacak eleman alım ilanları var başvurumu yaptım. Bayburtta acil işe ihtiyacım olduğu için Bir tanıdık bulup garanti etmek istiyorum sizlerden yardım bekliyorum... Allah razı olsun

  • Bundan 2 yıl önce bir kalp tanıdım...
    Kalbi o kadar temiz ki hiçbir zaman art niyet bilmeyen düşene el uzatan hani masum türk filmlerinde iyi kalpli adam rolü vardır ya işte öyle bir kalp...
    Bana her zaman el açan hiçbir zaman geri çevirmeyen sıkıntılı geçirdiğim 8 ay da (işsiz) bana her zaman yardımcı olan bir kalp....
    Bir Kalp tanıdım yüzümü bile görmeden bana güvenen bana tüm dürüstlüğü ile gelen samimiyeti ile yaklaşan bir kalp...
    Evet bir kalp tanıdım Bu Kalp Sitemizin Kurucusu Muharrem ŞEKER abimin kalbi... Rabbim her daim yardımcın olsun abim canım abim ne kadar yazsam azdırr sana. Şükürler olsun işe girdim Bayburtta BİM markette rabbim nasip ederse cuma başlayacam. Rabbim senden binlerce kez razı olsun... Seni büyüten anne babanın ellerinden öpüyorum seni yaradana binlerce kez secde ederimki SEN ÇOK SEVİYORUM abim....
    Çok fazla giremeyecem belki bundan sonra ama en ufak bir isteğin arzun olduğunda her zaman telin ucundayım...
    Buraya bunları yazmama kızacaksın belki ama bu güzel kalbi tüm sitemizin üyeleri tarafından bana yaşattıklarını bilmesini istedim... Allah rızası için silme bu mesajı... Allaha emanet ol Can ABİM...

  • Her şeyin yoluna girdiğini düşündüğümde (evlendim/askerlik sorunu yok/çocuk var/işin var vs.) ve gelecekle ilgili planlara daldığımda, işsiz kalıp, 8 ay sudan çıkmış balık gibi dolaştıktan sonra noterlikte işe başladım.. İşsizliğin ne olduğunu bilirim..
    Senin adına sevindem.. Hayırlı olsun..
    Rabbim umudumuz olmadığında ummadık şekilde bir kapı açar ki, hayretler içinde kalırız. Rabbim, her ihtiyacı olan insana ummadığı zaman kapılar her daim kapılar açsın..

    "Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var benim! Bir de canımı okusa bile sevmekten vazgeçemediklerim.."

  • Kadir Bey yazdıklarınızı okudum ve iş bulmanıza çok sevindim, özellikle de BİM markete girmiş olmanızda ayrıca çok güzel, inşaallah Allah daim etsin, hayırlı olsun...(Muharrem bey ile ilgili de paylıştığınız cümlelere kesinlikle katılıyorum onu en iyi bilenlerden biride benim )


  • Sevgili Kadir,


    Çok mutlu ettin beni , Allah işinde daim ve başarılı kılsın seni. Mesajının sonunda silme yazmışsın normalde ben silerim yada konuyu taşırım.


    Ama senin bende ve bu sitede emeğin büyük, ona binaen silmeyeceğim.
    Bu arada işsiz kalırsan yine, şairlik yapabilirsin süperdi :P


    Teşekkürler