eşin muvafakatnamesi

  • Arkadaşlar Merhaba ;
    şirket yetkilisinin Banka, Finans kurumu, Factoring şirketlerinden çekeceği hertürlü kredilerden dolayı Şirket yetkilisi eşinden istenecek muvafakatnamede bedel zorunluğu varmı, yani 500.000,00 TL kadar çekeceği krediden... gibi


  • Eşinden kredi kullanması ile alacağı her türlü muvafakattnemelerde bedel yazmak zorundayızve o bedel üzerinden noter ücreti alınacaktır kolay gelsin.


    Bir de tarih..
    " ...... tarihine kadar, ....... TL bedel ile kefil olmasına"


    diye..

    "Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var benim! Bir de canımı okusa bile sevmekten vazgeçemediklerim.."


  • Eşinden kredi kullanması ile alacağı her türlü muvafakattnemelerde bedel yazmak zorundayızve o bedel üzerinden noter ücreti alınacaktır kolay gelsin.


    sultan hanıma katılmakla beraber



    MADDE 584- Eşlerden biri mahkemece verilmiş bir ayrılık kararı olmadıkça veya yasal olarak ayrı yaşama hakkı doğmadıkça, ancak diğerinin yazılı rızasıyla kefil olabilir; bu rızanın sözleşmenin kurulmasından önce ya da en geç kurulması anında verilmiş olması şarttır.


    Kefalet sözleşmesinde sonradan yapılan ve kefilin sorumlu olacağı miktarın artmasına veya adi kefaletin müteselsil kefalete dönüşmesine ya da kefil yararına olan güvencelerin önemli ölçüde azalmasına sebep olmayan değişiklikler için eşin rızası gerekmez.


    birde kefalet bedeli ve kefalet tarihini yazarsanız
    isabet olmuş olur
    yazmış olduğunuz bedel üzerinden
    37.2 den kesebilirsiniz

    <p>"İNSANİ YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN"</p>

    Mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenleyen VERDELENTEL ().