Belediye işci alımı kura çekimi

  • DÜZENLEME ŞEKLİNDE [ÇEKİLİŞ TESBİT TUTANAĞI]

    [İkibinonüç yılı Mayıs ayının yirmiikinci günü 22.05.2013]
    Aşağıda mühür ve imzası bulunan ben
    [AĞAÇÖREN NOTERİ][][<yerine >][ZAFER MAHALLESİ][POSTANE CADDESİ NO:8 AĞAÇÖREN AKSARAY] adresindeki dairemde görev yaparken [yanıma gelen]ve ][

    Ağaçören Belediyesinde geçici beden işçisi olarak çalıştırılmak üzere 10.04.2013 tarihinde Aksaray Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğüne 10 adet geçici beden işçisi çalıştırmak üzere talepte bulunulmuş, bahsedilen kuruma 29 kişi müracaat etmiş ve ekli 29 kişilik müracat listesine göre Belediyede geçici beden işçisi olarak çalıştırılmak üzere 10 asil, 19 kişilik de yedek kişi listesinin kura çekiminde hazır bulunarak NK61. maddesi uyarınca bu konuda tutanak düzenlemesini istediler. ][]Kendilerini yukarıda yazılı kimliklerinden tanıdığım gibi, yasal yeteneklerinin bulunduğunu ve okuryazar olduklarını da anladım. .


    İlgililerin Vaki Daveti üzerine 26.04.2013 tarihinde kur'a çekiminin yapılacağı Ağaçören Belediye Binası Ağaçören/Aksaray adresindeki yere gittim. Saat 14:00'da Kur'a çekimine başlandı. Adı geçen Ağaçören Belediye Başkanlığının 26.04.2013 tarih ve 99943662-178 sayılı yazısı görüldü.
    Bunun üzerine kura çekimine ilişkin gerekli hazırlık işlemlerine başlanıldı Ağaçören Belediye Başkanlığının 26.04.2013 tarih ve 99943662-178 sayılı yazı ekinde 29 kişilik müracat listesine göre; Ağaçören Belediyesine ait kura çekimine katılacak üyelerin adını, soyadını ve T.C. kimlik numarasını belirten kura isim listesindeki bilgiler aynı ölçüde kesilmiş ve mühürlenilmiş ayrı kağıtlara yazıldı. 29 kişinin isim ve T.C. kimlik Numaralarının isim listesiyle uygunluğu tarafımdan kontrol edildi. Sırayla tek tek isimleri okunup, katlanarak kur'a kabına konuldu. Tarafımdan sırayla kur'a kabından birer kağıt alınarak yüksek sesle okundu. Bu şekilde Ağaçören Belediye Başkanlığınca belirlenen geçici beden işçisi çalıştırılmak üzere 10 asil kişinin ismi kura kabından çekilerek belirlendi. Çekilen kur'a kağıtlarına çekiliş sırasına göre sıra numaları yazıldı. 10 asil kişinin isimlerinin belirlenmesinden sonra aynı şekilde 19 yedek kişinin kura çekilişine geçildi. Sırayla 19 yedek kişinin ismi kura kabından tek tek çekilerek belirlendi. Çekilen kura kağıtlarına çekiliş sırasına göre sıra numaraları yazıldı. Ağaçören Belediye Başkanlığınca belirlenen beden işçisi olarak çalıştırılmak üzere 10 asil ve 19 yedek kişinin kura çekimi tamamlandıktan sonra, 10 asil ve 19 yedek kişiler tutanağa yazılarak kur'a çekimi bu şekilde yapıldı.
     
     
     
     
     
     
    Ağaçören Belediyesinde Park ve Bahçe düzenlemesinde çalıştırıılacak işçilerin kura çekim listesi
    ASIL
    SIRA NO: TC. NO : ADI SOYADI :

    ASIL

    YEDEK
    1-


    Kur'a çekimi sonucunda Ağaçören Belediye Başkanlığınca geçici beden işçisi olarak çalıştırılmak üzere 10 asil ve 19 yedek kişi listesi Ek'te yazılı olduğu şekilde belirlendi.
    Tutulan bu çekiliş tutanağının altı Ağaçören Belediye Başkanlığına temsilen ve tarafımdan imzalanarak mühürlendi.
    [][][][][İkibinonüç yılı Mayıs ayının yirmiikinci günü 22.05.2013]

    İLGİLİLER :
    [] []

    Ağaçören Belediyesi Başkanlığını temsilen

    [AĞAÇÖREN NOTERİ][/t][/t][/t][/t][/t][/t]


    [

    [<Y >]

    [RESMİ MÜHÜR VE İMZA]

    DAYANAK: [ r.]
    İşbu dayanak Noterlik Yasasının 79.maddesine göre eklenmiştir.


    [AĞAÇÖREN NOTERİ][/t][/t][/t]


    []

    [<>]

    [RESMİ MÜHÜR VE İMZA]