ARAÇ SATIŞINDAKİ SIRAYA GELEN HATALAR

  • Günaydınlar arkadaşlarım,araç satışındaki sırayla gelen hatalar dan bahsetmek istediğim,örneğin bir traktörde silindir hacmi eksikliği çıkıyor,onu yaptırıyoruz arkasında,vatandaşın anne adı eksik diyor,onuda yaptırıyoruz,doğum tarihi eksik diyor ve v.s. , v.s. bazen trafik telefonu açmayınca vatandaş gidip gelmek zorunda kalıyor,bu hataların hepsi aynı anda belli olsa daha iyi olmazmı,vatandaş sanki bizim işini yapmadığımızı onu sürekli bi yerlere gönderdiğimizi düşünüyor,tabi olan bizlere oluyor,bu soruna çözüm bulanınız varmı arkadaşlarım,şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.Herkese iyi çalışmalar,diliyorum.

  • Ben şöyle yapıyorum,hata mesajı aldığımda ilgiliye bir not veriyorum, araç teknik bilgileri ve tc kimlik no güncellenecek böylece trafik tüm güncellemeleri bir defada yapmış oluyor.

    Beni kötü biri olarak hatırlamanızın hiç sakıncası yok..!<br />Bana en çok iyi biri olduğumda zarar verdiniz...


  • ÇÖZÜM POLİS MEMURUNUN İNSAFI ARTIK
    ONUN DIŞINDA ELİMİZDEN GELEN BİŞEY YOK MALESEF


    Kıymetli kardeşime katılıyorum. Birde vatandaşı trafik şb.ne gönderirken "... hatasını düzelttirdikten sonra başkaca bir eksiği gediği varmı diye polislere kontrol ettirsin.

    ÖNEMLİ OLAN RUH GÜZELLİĞİ DEĞİL, RUS GÜZELLİĞİDİR!....

    Mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenleyen Murad ().

  • Arkadaşlar silindir hacmi eksik veya T.C.no güncelemesi gibi sebeplerden dolayı buranın trafiği yabancı plakalı aracları güncelemek istemiyor.Bu durumda sizler ne yapıyorsunuz.Güncelemek zorunda değiller mi?

  • Trafik Genelgesine göre aynı plakayı anında yabancı plaklarıda ya kendisi düzeltecek yada ilgili trafik tescile e mail yoluyla uyarı göndererek düzeltmesini sağlayacaklar ama malesef işin kolayına kaçıyorlar ve vatandaşa ilgili trafiğe gidin diyor yani arkadaşlarımızında yukarıda bahsettiği gibi iş polis memurunun insafına kalıyor selam ve dua ile...

    <p>İNSANDA YOKSA EDEP... NEYLESİN MEDRESE NEYLESİN MEKTEP... OKUSA ALİM OLSA MERKEP... BAK YİNE MERKEP YİNE MERKEP...</p>

  • bizde vatandaşı eksiklik için trafiğe yönlendiriyoruz ardından tüm bilgilere baksınlar diyoruz tekrar gidip gelmemeleri için.buna rağmen geçen polis memuru niye hepsini birden söylemiyorlar demiş gelde bunlara laf anlat polis memuru bunu derse vatandaş haliyle der.


  • Resmi dairelerle İadeyi ziyaret her zaman iyidir. hem bir bardak çayını içmek hemde bir kaç dakika sohbet etmek.. daha sonra da telefonla bu gibi işler yoluna giriyor. selamlar.



    bazen öğle yeğinde ekmek arası ayran... Sonra dairenin direk telf. sonra cep tel.
    en sonunda daire telf. hep meşgul. Cep kapalı .. ;D ;D ;D

    &quot;Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var benim! Bir de canımı okusa bile sevmekten vazgeçemediklerim..&quot;

  • arkadaşlar ülkede memur işini bildiği için akıl vermeye÷ kalkmışmayalım aslında emniyetin bir talimtla bütün araç bilgilerini ve sahiplerini güncelleme yaptırması gerekiyor asbis de nüfus cüdan bilgilerini mernisten çkebiliyor çünkü


    memur zihniyeti ne desek boş