DAYANAK YAZILAN İŞLEMLER HK

  • Arkadaşlar hayırlı işler,Herhangi bir işlemin vekaletname ile yapılması esnasında yapılan işlemin altına yazılan dayanak iki defa yazılıyor.Bilen ve yazan arkadaşlara şimdiden tşk ederim.Allah'a emanet olun

  • Malesef arkadaşım yine bilgi işlem sorunlu hatalı tasarımlarıyla bizi uğraştırıyor. İkinci dayanağı el ile silmeye çalışın yoksa da bizim için önemli değil o şekilde onaylayın.

  • Sadece Araç Satışların da meydana geldiğini biliyorum. Yaptığım işleme ilk girişti "Dayanak" seçip girince Yazım ın her zamanki dayanağı geliyor işlemin en sonunda, ayrıca alıcı veya satıcı için satış ekranında işlemi vekilin yapacağı seçilirse otomatikman dayanak ekliyor sistem (yazımın son sürümü itibari ile oldu) iki dayanak birden olmuş oluyor.

  • Bizde de bir sorun yok, eğer araç satışında ise sorun, satışa başlarken dayanak işaretlenmiyecek, ama sirküler olursa işaretlenmesi gerekiyor.

    Sabır, suskunluk değil, işitilmeyen bir feryattır!....<br />Her kişinin değil, er kişinin harcıdır.


  • Bizde de bir sorun yok, eğer araç satışında ise sorun, satışa başlarken dayanak işaretlenmiyecek, ama sirküler olursa işaretlenmesi gerekiyor.


    değerli meslektaşıma ilaveten alıcı şirketse onada otomatik ekliyor satıcı şirketlerde dayanak işaretlenmesi gerekiyor selam ve dua ile...

    <p>İNSANDA YOKSA EDEP... NEYLESİN MEDRESE NEYLESİN MEKTEP... OKUSA ALİM OLSA MERKEP... BAK YİNE MERKEP YİNE MERKEP...</p>

  • Satış işlemi hazırlanırken ilk girişte dayanak kutucuğunun işaretlenmesine gerek kalmamıştır. Bu durum alıcı-satıcı vekalet, şirketler için sadece alıcı olduğunda geçerli olup satıcı şirket ise dayanak kutucuğunun işaretlenmesi gerekiyor.

    Beni kötü biri olarak hatırlamanızın hiç sakıncası yok..!<br />Bana en çok iyi biri olduğumda zarar verdiniz...

  • araç birden fazla kişiye ait ve hepsi bir arada bir kişiye vekalet verdiyse hepsini dayanağa ayrı ayrı ekliyor sistem. aslında tek vekalet var ama birden fazla dayanak çıkıyor.