Site Yöneticisinin Avukata Vekalet vermesi

  • kooperatif tasfiye olmamış henüz ama site yönetimi olarak karar defterimiz var diyorlar, kooperatifin imza sirküleri var ama yakıt bedelleri ile ilgili dava açılacağı için, site yöneticisi olarak vekalet vermek istiyorlar, kooperatif tasfiye olmadan site yönetimi olurmu

  • kooperatif tasfiye olmadan site yönetimi olmazki, önce SS ... Konut Yapı Kooperatifi tasfiye olacak, işlemleri bitecek ki bilahare Site Yönetimi olarak Karar Defteri onaylatıp yönetim kurulu karar alsın ve Site Yöneticisini seçsin. Ellerindeki karar defteri eski yani tasfiye edilmemiş kooperatife mi ait acaba?

  • Merhaba meslektaşım


    Yönetici, kat maliklerinin, hem sayı hem arsa payı bakımından çoğunluğu tarafından atanmaktadır.


    Apartman yönetimi tarafından avukata vekaletname veriliyor ise,


    Alacakları karar metninde ,kat maliklerinin çoğunluk sayısı sağlanmalıdır.


    Görüşlerim bunlardan ibarettir.


  • kooperatif tasfiye olmadan site yönetimi olmazki, önce SS ... Konut Yapı Kooperatifi tasfiye olacak, işlemleri bitecek ki bilahare Site Yönetimi olarak Karar Defteri onaylatıp yönetim kurulu karar alsın ve Site Yöneticisini seçsin.


    katılmakla beraber;
    Eğer ellerindeki genel kurul tutanağı Site adına, karar defteri site adına, karar site adına ise sorun yok. yapılabilir.
    Yok Genel Kurul Kooperatif adına, vekalet site adına olmaz. Hepsinin birbirini teyit etmesi gerekir. Koopartif ise imza sirküleri de çıkartılması gerekir. Diye düşünüyorum.

    "Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var benim! Bir de canımı okusa bile sevmekten vazgeçemediklerim.."