TARAFIMA ATILAN SUÇLAMA MAHKEME KARARI

  • Değerli meslektaşım "kem söz sahibine aittir"bir hukukçunun size böylesi ağza alınmayacak sözler sarfetmesi tuzun koktuğu anlamına gelir.Gözlerini para bürümüş yazıklar olsun.Kınıyorum.

  • Merhaba,


    Bugünki duruşmada hakim maddi bir zararım olmadığına küfürlerde önemli birşey olmadığına hüküm vermiştir.


    Merak ediyorum aynı küfürler kendisine yapılsaydı yinede aynı kararı verirmiydi.


    Her neyse kararı temyiz ediyoruz. Bakalım Yargıtay ne diyecek !


    Sonuna kadar takip edeceğim vaz geçmem. Ayrıyeten Deniz AY hakkındaki Ceza İşleri Genel Müdürlüğü'ndeki dosya halen incelenmekte.


    Onun sonucuda çok önemli gelişmeleri bildirmeye devam edeceğim.


    Saygılarımla

  • ben anlamıyorum sanatçılar, siyasetçiler birbirlerine olmadık şeyler söylüyor ve dava sonunda tazminata hükmediliyor.
    ama normal bir vadantaşa gelince önemli bir şey olmadığına hümediliyor.....bir anlam veremiyorum.
    inşallah temyizden döner....


  • ben anlamıyorum sanatçılar, siyasetçiler birbirlerine olmadık şeyler söylüyor ve dava sonunda tazminata hükmediliyor.
    ama normal bir vadantaşa gelince önemli bir şey olmadığına hümediliyor.....bir anlam veremiyorum.
    inşallah temyizden döner....


    kesinlikle aynı fikirdeyim bende anlam veremedim... kişiye göre muamele...


  • Abi burada normal bir vatandaş değil, Kanunun verdiği görevi yine yasal çerçevede icra eden bir noterlik görevlisi, kamu görevlisi vardır. Bu kadar basit olmamalı.


    Noterliklerin görev alanı bulundukları yer Asliye Hukuk Hakimliğinin yargı çevresi ile sınırlı alandır. Dışarıya zaten vaki davet üzerine giderek işlem yapıyoruz, hadi meslek içi bu tür basit ve yakışık almayan durumları sebep göstererek davete icabet etmedik diyelim bu başlıbaşına görevi ihmale girer. İlgili bu durumdan zarar görse ve şikayet etse bizden hesabını ciddi ciddi sorarlar.


    Bu sabah Düzenleme şeklinde vekaletname geldi akıllara zarar. Tutanağı başlatan ve bitiren rakam ve yazı ile yazdığımız tarihler yok. Belliki ısmarlama yapılmış. Bana göre bu işlem direkt şekilden bozulur.


    Bir tarafta görevini dürüstlük çerçevesinde ifa eden meslektaşlarımız varken diğer taraftan konuya tamamen duygusal ve belki bir takım basit hesaplarla yaklaşanların sayesinde hakkaten vatandaş noterlik kurumunu normal ticarethane gibi görmeye başladı.


    Geçmiş olsun tekrar hak ve adalet muhakkak yerini bulacaktır.
    Selamlar saygılar.

  • hiç unutmam benim noterim seçkin bey afyonda görev yaparken banka memurunun biri bana kardeşim dedi diye bankayı tabiri caizse basıp müdüre kadar çıkıp getirin o elemanı diye bas bas bağırdığını bilirim birde muharrem beye hakaret edip darp eden noterler var ne diyeyim Allah hepimize benim noterim gibi noter nasip etsin muharrem bey sizede çok çok geçmiş olsun

    <p>Kimse Kimseyi Küçümseyecek Kadar Büyük Değildir. Bilmelisin ki Küçümsediğin Herşey İçin Gün Gelir Önemsediğin Bir Bedel Ödersin.Tolsty</p>